Com Connectar amb els Teus Avantpassats i Rebre el Gran Amor que Senten per Tu

font d'amorAvui volia compartir amb tu una idea molt poderosa. És un dels fets més bonics del nostre planeta.

És aquest: els avis estimen moltíssim als seus néts.

En llegir això, segurament pensaràs: quin descobriment Jan… Això ho sap tothom…

I sí, en principi ho sap tothom, però en realitat no som del tot conscients del que significa. Aquest fet tan aparentment conegut té unes conseqüències molt profundes en les que normalment no pensem.

Tots i cadascun de nosaltres tenim una gran font d’amor a la nostra disposició.

I, si volem, podem connectar amb ella.

Són els nostres avantpassats.

El Gran Amor dels Teus Avantpassats

Els avis estimen moltíssims als seus néts. Això ho sabem tots, d’acord.

Però no és només això. Hi ha una altra cosa encara més important que moltes vegades passa desapercebuda: els avis estimen els néts tant com els pares.

Havies pensat en això alguna vegada?

L’amor que sent un avi pel seu nét no és menor que el que sent un pare pel seu fill.

I aquest fet té unes conseqüències molt profundes.

Encara no sóc avi, així que no sé què se sent exactament, però sí que sé que no senten un amor menor. Recordo perfectament com m’estimaven els meus avis quan era petit (i com em segueix estimant la meva àvia ara) i també veig com els meus pares i els meus sogres estimen els meus fills. I no és un amor menor que el d’un pare.

Fins i tot pot ser que sigui més gran. (Només cal veure com els avis “obliden” una mica els seus fills i es tornen bojos amb els néts 😉 ).

I això no s’acaba aquí, perquè amb els besavis passa el mateix. De petit vaig tenir la sort de tenir a una besàvia amb mi, i m’estimava moltíssim. Era una mica difícil de caràcter, però m’estimava. I actualment tinc una àvia a la Terra, i veig el que sent pels meus fills (els seus besnéts). I és indubtable: els estima moltíssim.

És a dir, l’amor que sent una persona pels seus descendents no disminueix a mesura que passen les generacions. És igual que siguin els seus fills, els seus néts o els seus rererebesnéts. Els estima moltíssim. A tots.

Veus a on ens porta això?

Centrem-nos en tu un moment. Tu tens pares, avis, besavis, rebesavis i una llarga llista d’avantpassats que es remunta fins a l’inici de la Terra, i fins i tot més enllà.

I tots t’estimen moltíssim.

És igual que alguns siguin aquí físicament i alguns ja no. Els que aparentment ja no hi són t’estimen igualment. En certa manera, fins i tot t’estimen més, perquè ja no tenen les limitacions que hi ha a la Terra.

Per veure-ho gràficament, l’amor que hi ha sobre tu ara mateix és una cosa així:font d'amor 1 És bonic, oi?

I no es limita a això, perquè la piràmide d’amor que hi ha sobre tu és molt més gran que la del dibuix. Conté a tots els teus avantpassats.

I t’estimen amb tota la seva ànima.

Com Connectar amb l’Amor dels Teus Avantpassats

Si vols, pots fer una petita meditació per connectar amb aquest immens amor que t’envolta.

Per començar, simplement tanca els ulls i pensa en el teu pare i en la teva mare. No pensis en si ho van fer bé o malament, sinó en com t’estimen. Tant si són aquí com si no, ells t’estimen moltíssim. Sempre ho han fet i sempre ho faran.

Simplement relaxa’t uns moments i sent aquest amor. (Si et costa molt, pots fer aquest exercici per guarir la relació amb els pares.)

Després pensa en els teus avis. Imagina’t que els tens davant i fixa’t en com et miren i somriuen. T’estimen immensament, oi? I no és que estimin els seus fills (els teus pares), i que a través d’ells t’estimin a tu; t’estimen a tu directament.

Els que encara són a la Terra tenen les limitacions que implica viure aquí, i per això no sempre poden mostrar el seu amor en tota la seva immensitat, però els que ja han marxat són completament lliures. Han tornat amb la Font de l’Univers i el seu poder és il·limitat. Demana’ls que t’abracin, si vols. Demana’ls que t’omplin amb el seu amor. Ho faran encantats.

Faran encantats qualsevol cosa que sigui bona per a tu. Desitgen que siguis feliç per sobre de qualsevol altra cosa en aquest món.

Ets seu preciós nét i t’estimen amb bogeria.

Després pensa en els teus besavis. Són vuit. Probablement ja no són aquí amb tu, i probablement a la majoria d’ells no els vas arribar a conèixer. Però això és igual. Ells sí que et coneixen a tu. I t’estimen amb tota la seva ànima.

Tu ets una de les últimes línies de la seva descendència (si no has tingut fills, ets l’última). Ets el fruit del seu treball i el seu amor. Ets la flor que va sortir de la llavor que van plantar en el seu moment.

Ells estimen aquesta flor amb totes les seves forces. T’estimen a tu amb totes les seves forces.

Després pots passar la teva atenció als teus rebesavis. I després als pares dels teus rebesavis. I després pots anar pujant pel teu arbre genealògic fins a on vulguis. Com més alt arribis, més amor sentiràs. Pots arribar fins a l’inici de la humanitat, i veuràs que actualment hi ha milions i milions d’ànimes estimant-te profundament.

Són els teus avantpassats, i t’estimen immensament.

Tu ets el seu fill.

Pots sentir aquest amor?

És tot per a tu.

2 respostes a “Com Connectar amb els Teus Avantpassats i Rebre el Gran Amor que Senten per Tu”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.