Creus que a Déu No li Agraden els Diners?

dinersSi la resposta és afirmativa, deixa’m que et faci una altra pregunta: qui creus que els ha inventat?

Déu ho ha creat tot. I tot és tot; els diners també. No són, per tant, un error de la humanitat ni l’origen del mal. Són una part de la vida que té el seu paper, com totes les altres coses.

Al Cel no hi ha diners

Dit això, també s’ha de dir que utilitzar diners com a intermediari en les relacions humanes no és la manera òptima de funcionar; n’hi ha altres de millors. Però perquè una societat pugui funcionar sense diners, o altres mecanismes similars, és imprescindible que els seus integrants se sentin completament units. És imprescindible que cada individu senti que forma part inseparable de la societat i que, per tant, es preocupi pel benestar del conjunt tant com pel seu propi benestar.

Així és com funcionem quan no som aquí; així és com funciona “el Cel”. Els àngels no cobren per fer el que fan, ni tampoc paguen mai res. Però aquesta manera de relacionar-se funciona en el seu cas perquè se senten tots una unitat i confien plenament entre ells.

La humanitat necessita els diners perquè encara és immadura

Com tots sabem, aquest no és el cas de la humanitat actual. Som immadurs, tant a nivell individual com global, perquè encara no hem arribat a ser plenament conscients del fet de ser tots una unitat. Ho aconseguirem, no en tinc cap dubte, però encara falta una mica.

I mentre no arriba aquest moment, els diners són un bon invent per harmonitzar les relacions humanes. Són un bon mecanisme per aconseguir que tothom participi en el bon funcionament de la societat, i per aquesta raó Déu els va inventar. Si, a dia d’avui, tot fos gratis, hi hauria molta gent que se n’aprofitaria i no col·laboraria.

L’únic problema és que hi ha gent que fa trampes per obtenir-los de forma deshonesta, però això no és culpa dels diners. És responsabilitat nostra com els utilitzem.

Així doncs, si vols viure una vida plena i satisfactòria, pots oferir els seus serveis de forma honesta a la societat i cobrar per fer-ho. Pots estar completament tranquil que Déu no s’enfadarà per això. Tot al contrari, això és el que vol que fem mentre no aconseguim recuperar la unitat perduda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.