Tu Ets el Millor del Món

el millor del mónUn dels passatemps preferits de la nostra societat consisteix en agafar un grup de persones d’un determinat àmbit, i decidir quina és la millor: qui és el millor cuiner, el millor futbolista, el millor actor, etc. D’aquí neix el concepte de “el millor del món”, un concepte que sempre crida molt l’atenció: Ferran Adrià és “el millor cuiner del món”, Messi és “el millor futbolista del món”…

Tots els que tenen aquesta etiqueta són persones molt valorades i respectades, i fins i tot envejades. Són persones especials. Són els millors del món.

Doncs bé, no sé si ja ho saps, però per si de cas t’ho diré: tu ets una d’aquestes persones especials. Tu ets un d’aquests afortunats que poden dir: “sóc el millor del món.”

Ningú Sap Fer el que Tu Fas

El concepte del millor del món sempre va associat a alguna activitat: cantar, jugar a futbol, escriure, tocar el piano, etc. Quan considerem que algú és el millor del món, no pensem que ho és en tot, sinó en alguna activitat concreta.

I tu compleixes perfectament aquest requisit, perquè hi ha una cosa que ningú sap fer tan bé com tu: ser tu mateix. Tu tens una manera de pensar, de moure’t, de relacionar-te amb els altres, de generar noves idees, i de fer moltes coses més, que ningú sap fer com tu. Els altres podríem intentar imitar-te, però seria molt més fàcil treure-li la pilota al Messi en un partit de futbol. És impossible que algú pugui fer de tu tan bé com ho fas tu.

Així que si algun dia veus persones a qui els donen molts premis perquè són les millors del món, recorda que tu també ho ets. Ets el millor del món sent tu.

Et sembla poca cosa? A mi no.

photo credit: kevin dooley via photopin cc

2 respostes a “Tu Ets el Millor del Món”

No se si m’ho he de mirar d’aquesta manera, però donat que has escrit en dates senyalades, aprofito per desitjar-te unes molt bones festes… les millors del món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.