Qui Sóc Jo? – La Resposta a la Pregunta de La teva Vida

el sentit de la vidaEn l’article previ d’aquesta sèrie dedicada al sentit de la vida, explicava que tu, com la resta de la humanitat, ets l’encarregat de crear nous camins perquè l’univers pugui avançar.

La Terra es va crear amb un propòsit: proporcionar un espai idoni perquè l’univers pogués experimentar i crear coses noves. I tots els que som aquí som els encarregats de dur a terme aquesta tasca tan important. Així que la teva funció en l’univers, i la meva, no és cap altra que crear.

Ara bé, si alguna vegada t’has preguntat “qui sóc jo realment?”, aquesta explicació no respon completament a la teva pregunta. No és el mateix qui ets, que què fas, oi?

Doncs no, no ho és. Però el que fas diu molt de qui ets.

Qui Ets Tu?

Pensa un moment en les diferents tasques que hi ha a la nostra societat, i després planteja’t qui són els que les fan. Qui són els encarregats de fer avançar la ciència, per exemple? Les persones a les que se’ls dóna millor aquesta tasca, oi? Qui són els que viuen de la música? Els millors músics. Qui treballa en els hospitals? Els millors preparats.

Pot ser que no estiguis totalment d’acord amb aquesta idea, i que pensis que no sempre són els millors els que fan cada tasca. En part tens raó, i això és perquè la humanitat encara no ha après a organitzar-se de forma òptima. Però, en termes generals, sí que és cert que els més capacitats són els que duen a terme cada tasca. Aquesta és la tendència natural que segueix sempre la naturalesa.

En el cas de l’univers, aquest fet encara és més clar. L’univers sí que està perfectament organitzat, i els responsables de cada tasca sempre són els més adequats per a ella.

Així que, si la teva tasca consisteix a crear coses noves perquè l’univers s’enriqueixi, és perquè aquesta tasca ressona perfectament amb la teva essència. La creativitat forma part de tu i de cadascuna de les teves cèl·lules, i per això l’univers t’ha encarregat la tasca de fer-lo avançar.

Vols saber qui ets? Ets un creador. I no un qualsevol. Ets un expert creador. De totes les ànimes que hi ha en l’univers, tu formes part de l’elit creativa.

Crees a Través dels Actes Quotidians

Tu ets un creador (o creadora ;)), un dels millors que hi ha en tot l’univers. Ets el Leo Messi de la creativitat. No estaries aquí si no fos així.

Ara bé, això de crear, com es fa exactament? Doncs d’una manera molt senzilla: a través dels actes quotidians. Tu formes part inseparable de l’univers, i per tant, tot el que fas també. Per aquest motiu, si crees una situació nova, sigui la que sigui, l’univers s’expandeix.

Si escrius un llibre, per exemple, l’univers es fa més gran perquè passa a contenir una cosa que abans no existia. Passa el mateix si duus a terme qualsevol altra activitat: tenir una conversa, muntar un negoci, sortir al carrer a fer un passeig, etc. L’univers està format pel conjunt de tot el que existeix, així que qualsevol cosa nova, sigui de la naturalesa que sigui, l’enriqueix.

El Sentit de La teva Vida: Ets Valuós per Tu Creativitat

Si t’ho mires des d’aquest punt de vista, podràs comprendre millor el sentit de la teva vida, i com n’és d’important.

Habitualment, ens valorem en funció de paràmetres com la bellesa física, la simpatia, els diners o la professió, i com que la majoria de la gent no destaca especialment en cap d’aquests aspectes, ens considerem mediocres. Creiem que un gran percentatge de la humanitat, en el qual segurament ens hi trobem inclosos, no aporta res d’especial a la vida; que res del que fem té gaire valor i que tot seguiria igual si no hi fóssim.

Però això no és cert; ni per a tu ni per a ningú. Tu, com tothom, tens tenim la capacitat de crear situacions completament noves a cada moment de la vida, i és aquí on rau el teu valor com a persona: tu ets valuós per la teva creativitat. Si algun cop has pensat que la teva vida no té sentit, treu-t’ho del cap: tu, en moure’t i actuar en el dia a dia, contribueixes activament en el creixement de l’univers. I això té una valor incalculable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.