L’Energia de l’Any 2020

La energía de 2020Abans de res, et desitjo un molt feliç 2020. Ja fa uns dies que ha començat l’any, però aquest és el primer article que publico des de llavors, i no volia desaprofitar l’ocasió per enviar-te els meus millors desitjos.

Com hem fet els darrers anys, començarem aquest nou cicle anual analitzant l’energia de l’any que acabem de començar: l’energia de l’any 2020.

Cada any té la seva pròpia energia i la seva pròpia personalitat, i això fa que sigui més favorable per a unes coses que per a altres.

I si ho tenim en compte, el podem aprofitar molt més.

L’Energia de l’Any 2020

Tal com hem fet els darrers anys, farem servir la numerologia per analitzar l’energia de l’any 2020.

Com comento sempre, la numerologia és una disciplina una mica controvertida, ja que no solem tenir-la en gaire bona consideració. Però és molt poderosa. Els números tenen un gran significat, i a través d’ells podem comprendre moltes coses de la vida.

Una de les maneres més senzilles de conèixer l’energia principal d’un any utilitzant la numerologia és sumar totes les seves xifres fins que només en quedi una. Fent això, podem veure que l’energia principal de l’any 2020 és l’energia del 4:

2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4

I el 4 té l’energia de les formes fixes, l’estructura i la rigidesa.

Així que l’any 2020 és un any favorable per les formes, les estructures i la rigidesa (i alguna cosa més que de seguida veurem).

La Dualitat del Número 4

Segons com es miri, l’última afirmació podria semblar una mica negativa; sobretot per la presència del concepte de “rigidesa”. Les estructures fermes i la rigidesa no solen tenir gaire bona fama.

Així que algú podria pensar que 2020 és un any “dolent”.

Però no és així en absolut. Aquest any té un gran potencial positiu si el sabem aprofitar.

El 4 és el número de la rigidesa, és cert. Quan algú és rígid amb les seves idees, per exemple, diem que té una “ment quadriculada”. I si féssim un cotxe amb les rodes quadrades, no avançaríem gaire.

Però també és el número de l’estabilitat. Si t’hi fixes, el quadrat i el rectangle són les formes més utilitzades en les construccions humanes: les taules, les cadires, les parets, les portes, els llibres, les pantalles, els edificis, etc.

Això és així perquè el quatre és un número molt estable i eficient: les coses rectangulars es mantenen fermes amb facilitat i aprofiten molt bé l’espai.

I aquesta és la gran dualitat del 4: d’una banda, les formes quadrades solen ser monòtones, avorrides i rígides. Però de l’altra, són molt segures, estables i eficients.

I això és molt important.

A tots ens agrada gaudir de la vida. Al final, sentir-nos bé és el que li dóna sentit a l’existència. Però per poder gaudir amb tranquil·litat, hem de sentir-nos segurs. I això és el que ens ofereix el 4.

El 4, per si sol, no dóna alegria.

Però ens dóna seguretat.

I la seguretat és un ingredient vital per a la felicitat.

El Gran Poder de l’Any 2020

L’any 2020 és un any 4, i això li dóna una energia d’estabilitat i seguretat. Però a part d’això, hi ha més coses. L’any 2011 també va ser un any 4, per exemple, i l’any 3001 també ho serà. I són anys amb energies molt diferents.

Analitzant una mica més els números de l’any 2020, veiem que no té cap xifra imparell: només té dosos i zeros. I, en general, els números parells són més estables i estàtics que els imparells.

Així doncs, l’any 2020, que té l’energia principal del 4, a més a més no té cap número imparell a la vista. I això li dóna encara més estabilitat (o més rigidesa, segons com es miri).

Tenint en compte això, podria semblar que 2020 és un any molt favorable perquè hi hagi pocs moviments i que tot es quedi com està.

Però no és del tot així.

L’any 2020 està format per dos 20, que salten molt a la vista. I el 20 és 4 x 5.

És a dir, dins del 20 hi ha diversos 5 ocults (encara que no gaire ocults, és gairebé impossible mirar un 20 i no sentir els 5 que hi ha en ell).

I el 5 és el número del dinamisme, el moviment i la vida en general.

Així que tenim un any amb una energia molt marcada de formes, estructures i estabilitat, i al mateix temps una energia una mica més amagada de dinamisme i vida.

I aquesta és l’energia, i el gran potencial, de l’any 2020: estabilitat i seguretat al servei de la vida.

El Potencial de l’Any 2020

L’any 2020 és un any amb un gran potencial per crear formes i estructures estables que ens permetin gaudir plenament de la vida.

Alguna vegada has sentit que et falta tranquil·litat, en el sentit més terrenal del concepte, per poder gaudir de la vida? Preocupacions laborals, preocupacions econòmiques, preocupacions físiques, etc.

És molt possible que sí. La gran majoria ens sentim així.

La Terra és un lloc on la supervivència no està garantida. Ens l’hem de guanyar. I això ens cansa, tant físicament com mentalment. I ens dificulta gaudir de la vida amb calma i alegria.

Per aquest motiu, moltes persones somiem que ens toqui la loteria o alguna cosa semblant. Tenim moltes ganes de tenir una font de recursos que ens doni seguretat física i material, i així poder gaudir amb tranquil·litat.

I això és l’any 2020.

No és un any perquè et toqui la loteria o t’arribi alguna cosa externa que et solucioni els problemes. Però sí que és un any molt favorable perquè construeixis una estructura estable al teu voltant que et doni seguretat.

Externament, és un any molt terrenal. És un any d’arrelament profund a nivell material.

Però internament és molt espiritual.

Perquè quan posem bé els peus a terra, és quan podem alçar-nos amb força cap al cel.

Una forta abraçada,

Jan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.