És Possible Moure Objectes amb la Ment i Com Podem Aconseguir-ho?

és possible moure objectes amb la mentEt confesso un petit secret: m’agradaria molt poder moure objectes amb la ment.

I no és un simple somni d’aquells que saps que no es faran realitat, sinó que realment m’agradaria aconseguir-ho. De tant en tant fins i tot em poso davant d’algun objecte i em concentro a veure si ho aconsegueixo.

És una imatge força graciosa, sí 🙂

Però de moment no dóna cap fruit.

Res. No es mou ni un mil·límetre.

Una pregunta important és: Per què? Per què sembla que no podem moure objectes amb la ment?

Algú podria dir: doncs perquè és impossible. Hi ha una sèrie de lleis físiques que no es poden transgredir així com així.

Però cada vegada som més els que ens adonem que aquesta no pot ser la veritable raó. Cada vegada som més conscients que la nostra ment té un gran poder, i que fins i tot crea la nostra realitat. I si la ment crea la realitat, com no hauria de poder moure un simple llapis?

En realitat, sí que pot. És clar que pot.

Simplement encara no sabem fer-ho. I és important entendre per què.

És Possible Moure Objectes amb la Ment?

No sé si has intentat alguna vegada moure objectes amb la ment, però, com et deia, jo sí que ho he fet.

I sempre que ho faig me n’adono que hi ha una part de mi que té por.

I si es mou?

Què ensurt, oi?

Sempre penso que si algun dia es mou, espero que hi hagi algú més per veure-ho, perquè si no potser penso que m’ho he imaginat…

Però per sobre de tot, tinc por al descontrol. Si aconseguís moure objectes amb la ment, podria controlar-lo? Podria decidir conscientment quan moure’ls i quan no?

Molt em temo que de moment no.

T’ho imagines? Segurament aniria per casa tirant tots els objectes pels aires. Hauria d’anar tota l’estona amb molt de compte: vigila Jan, no pensis que els gots surten volant… I ja saps com és la ment… només falta que no vulguis pensar en alguna cosa per pensar-hi de seguida.

La realitat és que la majoria de nosaltres encara no estem preparats per moure objectes amb la ment. Seria perillós per a nosaltres. Podríem fer-nos molt de mal a nosaltres mateixos i al nostre entorn.

Aquest és el motiu pel qual moltes coses encara no succeeixen a la Terra. Fins i tot encara que creguem que serien bones, moltes d’elles poden ser perilloses si es fan sense control.

I la Vida ens protegeix.

Només ens facilita l’accés a allò que podem controlar.

Com Aconseguir Moure Objectes amb la Ment

Un dels passos més importants en la nostra evolució és aprendre a controlar la ment. Actualment està molt descontrolada; passa d’un pensament a un altre sense que nosaltres ho decidim de forma conscient.

Imagina’t que passés una cosa semblant amb el nostre cos. Imagina’t que els nostres braços i cames es moguessin sols, i que la nostra boca pronunciés frases sense voler. Seria un caos, oi?

Doncs això és el que passa amb la nostra ment. I és el principal motiu pel qual les coses no ens van del tot bé.

Necessitem aprendre a controlar-la. Necessitem poder decidir conscientment què pensem i què no pensem, igual que podem decidir conscientment què fem amb les nostres mans i què no fem.

Quan ho aconseguim, es despertarà una gran part del nostre potencial que encara està adormit.

Podrem pensar sempre en coses positives. Podrem tenir sempre pensaments de respecte i amor els uns pels altres. Podrem deixar enrere totes les nostres pors. Podrem construir un món en pau.

Podrem fer grans i meravelloses coses.

Val la pena posar-se a practicar. Controlar la nostra ment és el nostre gran repte pendent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.