L’Energia de l’Any 2018

L'energia de l'any 2018En primer lloc, volia desitjar-te un molt feliç any 2018.

Ja fa uns dies que hem estrenat l’any, però aquest és el primer article que escric des de llavors, i volia aprofitar-lo per enviar-te els millors desitjos. Espero de tot cor que la llum i l’amor t’acompanyin el tot moment i que tot el que t’arribi a partir d’ara sigui cada vegada millor.

A part d’això, avui parlarem de l’energia d’aquest any que acabem de començar. Cada any té la seva pròpia energia i els seus propis potencials, i això fa que cadascun sigui propici per a un tipus de coses. I si tenim aquesta informació, el podrem aprofitar molt millor.

Això no implica cap límit de cap tipus, ni que cada any només puguem fer unes determinades coses i ja està. Podem fer el que vulguem en qualsevol moment.

Simplement hi ha moments en què l’energia és més favorable per a unes coses, i moments en què l’energia és més favorable per a unes altres.

I si coneixem bé aquesta energia, la podrem utilitzar millor al nostre favor.

L’Energia del Números

Per conèixer l’energia de l’any 2018 utilitzarem el mateix camí que vam fem servir l’any passat per analitzar l’energia de 2017: la numerologia.

Com ja vam comentar l’any passat, la nostra societat en general no té gaire bona imatge de la numerologia. Moltes persones la consideren una cosa absurda i sense sentit. Però és molt més poderosa del que sembla a primera vista. Els números tenen un gran significat, i a través seu podem entendre-ho tot.

Una de les maneres més simples d’analitzar l’energia d’un any mitjançant la numerologia és sumar totes les seves xifres fins que només en quedi una. Amb aquest mètode, podem veure que l’any 2018 té l’energia del 2:

2 + 0 + 1 + 8 = 11, i 11 = 1 + 1 = 2

En moltes escoles de numerologia, quan s’arriba a un número que té totes les xifres iguals no es segueix sumant. Així que, amb aquesta teoria, l’any 2018 és un any amb l’energia del número 11. Però a mi m’agrada simplificar les coses i, tot i que és veritat que l’any 2018 és un any 11, també és un any 2.

I el 2 és el número de la divisió i la dualitat.

És possible que, en sentir aquestes paraules, algú pensi que el dos és un número negatiu, però no és així en absolut. És veritat que la divisió té un cert risc que s’ha de vigilar, però sense ella no hi pot haver creativitat. Si només existís l’u, tot seria idèntic i uniforme. Necessitem el dos perquè apareguin la creativitat i la diversitat.

Així doncs, el 2 és el número bàsic de la creació.

Si penses un moment en el procés de creació de qualsevol cosa, veuràs que sempre hi ha una divisió: hi ha alguna cosa que primer és una unitat i que després es divideix en dos. Tot es crea d’aquesta manera.

L’exemple més clar és la reproducció de les cèl·lules: primer tenim una única cèl·lula; després aquesta cèl·lula comença a dividir-se i se separa en dos, i així al final tenim dues cèl·lules.

Una cosa molt semblant passa en la reproducció humana: primer tenim el cos d’una dona, després comença un procés en el seu interior que va creant un nou cos, i al final aquest nou cos surt i se separa del cos de la mare. Durant l’embaràs, mare i fill són un. En el part, se separen i es converteixen en dos. I així neix una nova vida.

I el mateix passa en la creació de qualsevol idea o projecte. Primer tenim una idea a la nostra ment: la idea i nosaltres formem una unitat. I després li donem forma i la materialitzem al món exterior: la idea surt fora i se “separa” de nosaltres.

Així es creen totes les coses. Sempre és un procés de divisió. Primer hi ha alguna cosa que és una unitat, i després aquesta unitat es divideix d’alguna manera i apareix una cosa nova.

I aquesta és l’energia de l’any 2018: és un any propici perquè apareguin coses noves.

L’Energia de l’Any 2018

L’energia de l’any 2018 és una energia molt favorable perquè qualsevol projecte que tinguis en ment comenci a materialitzar-se. És un any que afavoreix que el que tens dins teu surti a l’exterior i es manifesti com una entitat amb vida pròpia.

Ara bé, cal puntualitzar aquesta afirmació per entendre-la correctament.

El número dos és un número  de creació, però no és un número de creixement. És un número  que capta l’energia del moment en què una cosa neix, però no va més enllà.

Pràcticament totes les coses, quan neixen, ho fan en un estat molt baix de desenvolupament: els nadons, en néixer, són molt vulnerables i immadurs; les plantes, quan treuen el cap per sobre de la terra, són només un petit brot verd; els projectes, quan es posen en marxa, solen ser bastant incerts, i no se sap si acabaran prosperant o no.

El número dos té aquesta energia: és un naixement, i tot naixement té un gran potencial. Però encara no se sap si aquest potencial es desenvoluparà al màxim o no.

Així doncs, si hi ha algun projecte que tens pensat des de fa un temps, aquest any és un bon any per a posar-lo en marxa. És un bon any perquè deixi de ser una idea a la teva ment i es manifesti com una realitat tangible.

Simplement tingues en compte que això no significa que hagi de créixer de seguida. Potser ho fa, però no és el més probable. Aquest és un any de naixements. És un any de brots verds. No tinguis pressa. Cuida’ls amb paciència i amor, i més endavant ja aniran creixent.

La Importància de Sembrar abans de Collir

A part d’això, també hi ha un altre factor que s’ha tenir en compte durant aquest any. L’any 2018 és un any favorable per als naixements, però els naixements només poden produir-se després d’un període de gestació.

Mai neix res d’un dia per l’altre; primer ha de passar per un període durant el qual s’ha anat gestant.

Això vol dir que aquest és un any molt bo per a començar projectes, sempre que els hagis estat preparant des de fa un temps. Si no hi has treballat de cap manera i just ara t’hi poses, és probable que no funcionin del tot bé.

Per entendre bé aquesta idea, imagina’t dues persones que tenen un terreny apte per al cultiu. Les dues volen aprofitar-lo per obtenir fruites i verdures, però la seva actitud per aconseguir-ho és molt diferent.

La primera no fa absolutament res. Té el terreny abandonat i ja està. La segona, en canvi, fa temps que el cuida per convertir-lo en un hort: ha tret les males herbes, ha plantat les llavors i l’ha regat regularment. I arriba un moment en què apareixen els primers brots.

En veure això, la primera persona pensa: jo també vull un hort. També vull que creixin les plantes al meu terreny. Si el meu veí té brots, jo també puc tenir-los. Vaig a plantar-los ara mateix.

Què passarà en un cas així? Doncs que difícilment ho aconseguirà. Les plantes no comencen a créixer en un dia. I tampoc es poden plantar en qualsevol moment. Per tenir tomàquets a l’estiu, no es recomanable plantar-los directament a l’estiu. Cal haver fet un treball previ abans.

Tots els naixement vénen precedits d’un treball previ, i això és vàlid per a tot: les persones, les plantes, els projectes i les idees. Quan una dona decideix tenir un fill, no el té el dia següent; primer ha de passar per l’embaràs. Quan una persona decideix muntar un negoci, no el posa en marxa el dia següent; primer ha de preparar-lo i planificar-lo bé. Res apareix de cop d’un dia per l’altre.

Aquesta és l’energia de l’any 2018: és un any favorable per als naixements, però només pot néixer allò que s’ha gestat prèviament.

Així que, si durant els mesos i anys anteriors has estat preparant alguna cosa que és important per a tu, aquest és un molt bon any per a posar-la en marxa. És un molt bon moment per transformar tot el treball previ en una cosa visible i real.

Però només si has fet el treball previ. Si no, no.

El Potencial de l’Any 2018

Per posar alguns exemples concrets, imagina’t una persona que vol canviar de professió i que fa uns anys que s’està formant com a terapeuta. En un cas així, aquest pot ser un molt bon any per començar a exercir.

O imagina’t una persona que fa temps que planifica un gran viatge i que estalvia per poder-lo pagar. Doncs aquest pot ser un molt bon any per fer-lo.

Ara bé, imagina’t una persona que té un projecte que li agradaria fer, però que encara no ha fet absolutament res per preparar-lo; com la persona del terreny abandonat. En aquest cas, aquest no és un bon any per començar. Sense sembra prèvia, no pot haver-hi collita.

Si aquest és el teu cas, no et preocupis massa. No pensis que ja no podràs aconseguir mai el que vols. El temps és cíclic, i tornaran a venir temps favorables per sembrar. Però és important prendre consciència que cal sembrar per collir. I que si vols aconseguir alguna cosa, t’has de posar en marxa un temps abans.

Una manera d’aprofitar aquest any és utilitzar-lo per interioritzar bé tot això. Molt probablement veuràs persones al teu voltant que sí que aconseguiran alguns èxits. No et desanimis, ni pensis que ho han aconseguit en un dia. Fixa’t en el seu exemple, adona’t que porten temps preparant-se, i pren la ferma decisió de posar-te a treballar a partir d’ara en el que és important per a tu.

L’any 2018 és un any de premis i regals per a tots els que fa temps que treballen de debò. Si has treballat, gaudeix-lo molt. Veuràs brots verds. Cuida’ls perquè creixin i floreixin.

I si no has treballat, gaudeix-lo igualment. Aquest any és una prova que la perseverança dóna fruits. És una prova que tot és possible quan realment hi treballes.

Si et poses en marxa, ho aconseguiràs.

Un gran abraçada,

Jan

4 respostes a “L’Energia de l’Any 2018”

Hola Jan!
M‘encantan els exemples i la teva manera de redactar l‘article. I es ben cert, si has cuida‘t, sembrat tens molt bons resultats. Desitjo poder compartir amb tu tot el que anem recollint.

Una abraçada

Núria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.