És Bona Idea Participar en Meditacions Globals per a la Pau Mundial?

meditacions globalsAvui vull compartir amb tu un missatge molt especial.

És un missatge canalitzat, i tracta de les meditacions globals per a la pau mundial o altres objectius semblants.

Creus que és una bona idea participar-hi? D’entrada ho pot semblar, però la realitat no sempre és el que sembla.

Com moltes altres coses, depèn de com es faci …

Com sempre et dic quan publico un missatge canalitzat, no tinc un nom per a l’ésser que el transmet. Però sí que sé que és un ésser pur que ens estima incondicionalment, i que ens parla des d’un lloc molt especial.

Espero que t’agradi.

Salutacions des de Casa Teva…

Salutacions estimat, sóc el teu germà de llum, i et faig arribar aquest missatge des de casa teva.

Ara mateix sóc al lloc del que tu véns. Sóc al lloc on, quan hi ets, et sents veritablement a casa.

Aquest no és el lloc on ets ara, oi que no? Ara mateix no et sents a casa. I no et sents a casa perquè no ets a casa. Et trobes força lluny del lloc d’on provens.

Hi ha un bon motiu perquè sigui així. No pensis que algú t’ha fet fora ni res semblant. Va ser una decisió que vas prendre lliurement fa molt de temps.

Però no deixa de ser dur, oi que no? No sempre és plàcid el camí que has triat…

Tot i així, per molt lluny que siguis, hi ha una part de tu que recorda el que és ser a casa. És una cosa que no s’oblida per molt lluny que viatgis. La sensació de pau… La sensació de seguretat absoluta… La sensació d’estar acompanyat en tot moment…

Pots recordar aquesta sensació?

Pots buscar al centre del teu cor i sentir-la una altra vegada?

Et convidem a connectar amb aquesta energia tan sovint com puguis. És cert que ara mateix ets lluny de la teva veritable llar, però també ho és que una part d’aquesta llar viatja amb tu vagis on vagis.

Tu saps el que és viure envoltat de llum. Saps el que és no tenir dubtes en cap moment. Saps el que és sentir-te plenament unit a tots els que t’envolten. Ho saps perquè ho has experimentat. I pots connectar amb aquesta energia en qualsevol moment.

Tu i nosaltres som exactament el mateix. Som fills de la mateixa llum que ha creat l’univers. Pots anomenar-nos àngels si vols, però llavors has de posar-te el mateix nom a tu. Som germans, en el sentit més pur i profund de la paraula.

Només hi ha una petita diferència. Nosaltres som a casa, i tu estàs de viatge. Tu ets l’aventurer de la família, que va decidir sortir a explorar els racons més recòndits de la creació.

Tu vas agafar la llum que som, i vas començar a caminar per portar-la a tots els llocs de l’univers.

La teva determinació és total i absoluta. Ho era llavors i ho és ara. No hi ha cap lloc on no estiguis disposat a anar, per molt fosc que sigui. La teva força no té límits. La teva creativitat és infinita. La teva bondat no coneix final.

Hi ha tanta saviesa, tanta llum i tant amor dins teu… I l’univers es va expandint i enriquint cada vegada més a mesura que tu viatges per tots els seus racons.

Entens per què t’estimem i t’admirem tant?

Entens per què et corregim quan veiem que et sents un ésser inferior i sense importància?

T’ho direm les vegades que faci falta: tu ets el fort de la família.

Tu ets el valent.

Tu ets el que es va atrevir a sortir de casa per fer que la llum s’expandeixi.

Les Meditacions Globals per a la Pau Mundial

Avui tenim un missatge molt especial per a tu. És un missatge que potser et sorprendrà, però és important que ho sàpigues. És molt important que connectis cada vegada més amb qui ets realment, i que comencis a deixar enrere tots els límits que fa temps que t’acompanyen.

Aquest missatge té a veure amb les meditacions mundials.

Des de fa temps, periòdicament s’organitzen moviments a nivell global per a realitzar meditacions conjuntes de diverses persones en un mateix moment. Per exemple: el proper dijous a les 20h, meditació conjunta per la pau a l’Orient Mitjà. La idea és que un gran nombre de persones, cadascuna des del lloc on sigui, es posin a meditar en el mateix moment exacte i amb la mateixa intenció, per unir les energies i fer-les més potents.

Has rebut alguna vegada una invitació per participar en una meditació així?

I el més important, t’hi has unit seguint les instruccions al peu de la lletra? Has estat esperat que fos l’hora exacta per començar a meditar just en aquell moment?

És possible que, en veure aquestes preguntes, pensis que t’acabaré dient que no és una bona idea. I potser et preguntes per què: què té de dolent unir-se a una meditació conjunta per la pau? A mi em sembla una idea molt bonica. No li veig cap problema.

I tens tota la raó. Que un grup de persones uneixin les seves energies per un objectiu comú és molt bonic.

Però hi ha un petit problema que sovint passeu per alt: el temps.

Realment creus que, per unir la teva energia amb la d’altres persones, has de meditar just a la mateixa hora que elles?

Creus que si medites una hora abans o una hora després, llavors ja no funcionarà?

Si respons “sí” a aquestes preguntes, t’estàs posant un límit a tu mateix que en realitat no existeix.

I aquest és el motiu pel qual som aquí: per recordar-te que no tens cap límit en absolut.

El Misteri del Temps

Deixa’m que et faci una altra pregunta: ara mateix estàs llegint un text canalitzat. Com creus que funciona aquest fenomen?

Creus que nosaltres som en algun lloc del més enllà, i que li anem dictant les paraules una a una al canalitzador? Creus que el “truquem” d’alguna manera, igual que quan vosaltres truqueu per telèfon, i quan veiem que ens respon comencem a transmetre el que volem dir-li?

No és així en absolut.

En realitat, nosaltres no estem transmetent cap missatge. No estem dient res.

Nosaltres simplement som.

Som aquí, presents tota l’estona. La nostra llum és immòbil i immutable, i està sempre disponible.

Aquest missatge que estàs llegint, forma part de l’univers, i existeix en tot moment. No cal que ningú el pronunciï: existeix.

I l’art de canalitzar consisteix simplement a connectar amb aquest missatge que existeix en tot moment i transmetre’l oralment o per escrit. Pots fer-ho a les tres de la tarda o a les vuit del matí. L’hora exacta és totalment indiferent, perquè el missatge sempre hi és.

Amb les meditacions globals passa exactament el mateix. Imagina’t que una persona es posa a meditar el 20 de juliol de 2017 les vuit del vespre. Si vols unir-te a ella, pots fer-ho en qualsevol moment. Només has de posar-hi la teva intenció. Ja heu trencat una barrera mental i us heu adonat que no cal ser al mateix lloc físic per meditar conjuntament. Doncs ara podeu fer un pas més: tampoc cal ser al mateix moment del temps.

En aquest univers, tot existeix simultàniament. Tots els instants del temps, tant els passats com els futurs, existeixen alhora. I pots connectar amb qualsevol d’ells. Pots connectar amb tu mateix quan tenies tres anys si vols. Pots connectar amb la teva àvia quan era jove. I, per descomptat, pots connectar amb una altra persona que està meditant en un altre moment.

No hi ha absolutament cap límit en el que tu pots fer.

El Teu Poder sense Límits

És molt important que esborris la paraula “impossible” de la teva ment d’una vegada per totes.

Molts de vosaltres ja heu començat a fer-ho, però encara us costa assumir-ho del tot. Aneu pel món dient que “tot és possible”, però després, davant determinades situacions dieu: bé, això no es pot.

Cada vegada que ho dieu, esteu anant en contra del que realment sou. Esteu limitant profundament la vostra vida.

I és molt important superar aquesta barrera.

No cal que intentis fer coses que et semblen impossibles. No estem dient això. En alguns casos pot ser fins i tot perillós. Però sí que és molt important que deixis de dir que són impossibles.

No ho són.

Les coses que et semblen impossibles són simplement coses que encara no saps fer.

O millor dit: són coses que no recordes com es fan. Saber-ho ho saps, perquè les has fet milers de vegades al llarg de la teva eterna existència. Però ara mateix no ho recordes.

Forma part de l’experiència humana que has decidit viure. Forma part de l’aventura que vas decidir començar. Ets un àngel vivint com si no ho fos.

Però segueixes sent un àngel igualment. És igual que no ho recordis. No pots deixar de ser el que realment ets.

¿Impossible? No hi ha res impossible per a tu.

I res vol dir res.

Un gran abraçada,

El teu germà de llum

3 respostes a “És Bona Idea Participar en Meditacions Globals per a la Pau Mundial?”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.