Què Són les Malalties a Nivell Profund (i Com Sanar-les d’Arrel)

Qué són les malaltiesLes malalties són una de les preocupacions més grans que tots tenim.

Quan gaudim de bona salut, sovint la donem per feta i no pensem en la importància que té. Però quan ens falta, gairebé sempre ens espantem i es converteix en la nostra preocupació número u.

Per aquest motiu, una pregunta important és: què són les malalties realment? I com podem sanar-les de forma efectiva?

Si les mirem únicament a nivell físic, sembla que les malalties són senzillament una part del nostre cos que no funciona bé. Com si fóssim una màquina espatllada.

Però cada vegada som més conscients que no som només un vehicle físic. I això implica que les malalties no són només un fenomen físic.

Són alguna cosa més.

I és molt important comprendre aquesta “cosa més”, per poder sanar-les d’arrel.

Com Funciona la Realitat

Per parlar de què són les malalties realment, primer hem de parlar de com funciona la realitat a nivell profund. Al cap i a la fi, les malalties són una part de la realitat.

I com hem explicat diverses vegades en altres articles, la realitat està feta de pensaments (per exemple aquí i aquí). Tot el que ens passa sorgeix de pensaments que es manifesten a nivell físic.

Les malalties són, doncs, pensaments. No poden ser cap altra cosa.

Un tumor, per exemple, no és més que una sèrie de pensaments del tipus: “aquest conjunt de cèl·lules a partir d’ara es reproduiran sense control seguint tal i tal mecanisme”. O un problema de cor és una sèrie de pensaments com: “tal vàlvula no tancarà bé o tal múscul no es contraurà bé”.

Però aquí sorgeix una qüestió important. Algú podria pensar: no pot ser que les meves malalties siguin pensaments. Jo tinc un tumor, per exemple, i mai he pensat que les meves cèl·lules es descontrolin. O tinc un problema de cor, i mai he pensat que deixi de funcionar bé.

Però la resposta és molt simple. En aquesta vida, les respostes profundes sempre són simples.

Tot el que et passa sorgeix de pensaments.

Així que, si tu no estàs pensant directament en les teves malalties, vol dir que algú hi està pensant per a tu.

Què Són les Malalties Realment

És possible que l’última afirmació generi una mica de por en algunes persones, ja que pot semblar que hi ha algú malvat pensant en coses negatives sobre nosaltres i fent-nos mal.

Però si et fa por aquest tema, no et preocupis en absolut. És veritat que hi ha algú que pensa coses sobre nosaltres, però no és malvat. Al contrari, és totalment bondadós, i ens estima sense mesura.

És el que moltes persones anomenen el “Jo Superior”.

Pots trobar una explicació més detallada en aquest article, però resumint-ho, el Jo Superior és la part de nosaltres que no veiem a nivell conscient, i que va més enllà del nostre “jo terrenal”. I, entre altres coses, és l’encarregat de generar els pensaments necessaris perquè ens passin les coses que ens passen.

El Jo Superior s’encarrega, per exemple, de generar els pensaments perquè la sang flueixi pel teu cos, perquè el teu cor bategui o perquè el teu estómac faci la digestió. I també s’encarrega de generar els pensaments per crear moltes de les situacions que vius. Darrere de qualsevol experiència que vius, hi ha el teu Jo Superior creant pensaments. Si no, no podria succeir.

Doncs bé, entre tots els pensaments que genera el Jo Superior, hi ha també els de les malalties.

La gran pregunta és: i per què ho fa? (O més correctament, per què ho fem? No hem d’oblidar que el Jo Superior és una part de nosaltres).

Doncs pel nostre bé, és clar.

No ho fa per molestar ni res semblant, sinó perquè creu que serà positiu per a nosaltres.

Els problemes de salut solen ser bastant incòmodes i complexos de gestionar, però tot i així, cada vegada som més conscients que sovint contenen un valor positiu per a nosaltres. Un exemple habitual és quan, a partir d’una malaltia, moltes persones se n’adonen del que realment és important a la seva vida i fan un canvi per equilibrar coses que abans estaven desequilibrades.

Cada cas és diferent, però generalment les malalties són una invitació a reflexionar i a evolucionar en diferents àrees de la nostra vida.

I aquest és el motiu pel qual el Jo Superior les crea: per fer-nos prendre consciència i evolucionar.

Com Sanar les Malalties d’Arrel

Un cop veiem clar que les malalties són pensaments que una part de nosaltres està tenint, i que ho fa per fer-nos créixer, el camí per sanar-les és simplement escoltar-la i entendre els seus motius.

Hi ha diverses maneres de fer-ho, però una de les més senzilles és preguntar-ho directament. Per exemple, dient alguna cosa així: Jo Superior, part de mi que no veig, em dirigeixo a tu perquè veig que has generat una sèrie de pensaments que han produït una malaltia en el meu cos. Entenc que, si ho has fet, és perquè consideres que serà positiu per a nosaltres. Encara que per a mi està sent molt dur, ho respecto i t’ho agraeixo. Si us plau, digues-me què és el que necessito saber i aprendre perquè la malaltia ja no sigui necessària.

I, a partir d’aquí, escoltar la resposta.

En aquest punt, és molt important no lamentar-nos ni queixar-nos per si la resposta triga més o menys en arribar, o per si no l’entenem bé a la primera. Si ens estem queixant, vol dir que no estem escoltant. I per poder sentir, cal escoltar.

Tingues present que el teu Jo Superior és una part de tu, i que té tantes ganes com tu de comunicar-se amb tu i de sanar la situació.

I si li dones l’oportunitat, et donarà tota la seva llum i tot el seu amor.

Un gran abraçada,

Jan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.