Què Vol Déu de Tu?

què vol Déu de miAlgun cop t’has preguntat què vol Déu de tu? Tens alguna obligació respecte a Ell? Hi ha alguna cosa que hagis de fer sí o sí per guanyar-te la seva aprovació?

A tots ens han ensenyat que, com a integrants de la societat en què vivim, tenim uns certs drets i deures. Estem tan acostumats a aquesta manera de funcionar, que la veiem com a natural. I això ens fa pensar que, com a habitants de l’univers, també devem tenir obligacions. Pensem que, igual que ho fa la societat humana, Déu ens exigeix una sèrie de coses a canvi del que ens dóna, i que si no ho fem, ens castigarà.

Doncs bé, saps quins són aquests deures que Déu t’ha posat? Saps què t’exigeix Déu? Res de res.

Les Obligacions Són una Invenció Humana

El concepte d’obligacions és una invenció humana. És una manera que hem trobat d’organitzar-nos entre nosaltres, però Déu no hi té res a veure. Des del punt de vista de l’univers, tu no tens cap obligació. Cap ni una.

Això vol dir que qualsevol obligació que sentis que tens, o bé és una invenció teva, o bé és la invenció d’algú altre que t’ha convençut.

Pensa en algunes de les coses que, des del punt de vista humà, són completament inacceptables: fer mal als altres, robar, enganyar, no pagar les factures, no voler treballar i gandulejar tot el dia, etc. Saps què et farà Dèu si fas alguna d’aquestes coses? Estimar-te. No et renyarà, no et castigarà, no farà que en la propera encarnació siguis un ratolí.

Quan deixis el planeta, Déu et rebrà amb els braços oberts. Hagis fet el que hagis fet.

Què Vol Déu de Tu? Que Siguis Feliç

Saps què vol Déu de tu? Que siguis feliç. Per això, tot i que no té cap norma per a tu, sí que té un petit suggeriment.

Quan Déu et va fer un petó de comiat abans de veure com marxaves cap a la Terra, et va mirar i et va dir: “no et preocupis, facis el que facis jo t’estimaré i serè sempre al teu costat. Però si vols ser feliç, recorda que has d’estimar els altres.”

Déu vol que siguis feliç, i per això, si pogués triar, Ell preferiria que estimessis tot el que t’envolta. No vol que facis mal a ningú, ni que robis ni que enganyis; però no perquè pensi que fer això és dolent, sinó perquè sap que si ho fas no seràs feliç. Déu no va fer els 10 manaments pensant en Ell, sinó pensant en la teva felicitat.

Déu confia en tu. Per aquesta raó t’ha donat plena llibertat per fer el que vulguis. Així que no et sentis obligat a res. I si t’hi sents, que sàpigues que Déu no hi té res a veure. Ell t’estimarà facis el que facis.

photo credit: h.koppdelaney via photopin cc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.