Quina És la Teva Missió a la Vida i Com Realitzar-la Plenament

quina és la teva missió a la vidaMolts de nosaltres ens preguntem quina és la nostra missió a la vida. Què hem vingut a fer aquí? Quin és el propòsit de la nostra existència?

És un tema complex i apassionant, i no hi ha una resposta exacta vàlida per a tothom. Cada persona és diferent, i té un camí completament únic i irrepetible.

Però més enllà d’això, sí que hi ha una missió genèrica que molts hem vingut a complir. I és molt possible que sigui el teu cas.

Si la vida t’ha portat a estar llegint aquestes paraules ara mateix, hi ha una gran probabilitat que la teva missió a la vida sigui una molt concreta.

Sostenir la teva llum.

Aquesta és una part molt important del que estàs fent aquí. Simplement sostenir la teva llum.

És així de senzill i bonic alhora.

Quina És la Teva Missió a la Vida

Imagina’t una persona que té una bonica espelma a les mans, i que allà on va la foscor retrocedeix. On hi ha llum no hi pot haver foscor.

Aquesta persona no fa res especial amb l’espelma. No obliga a ningú a mirar-la. No li diu a ningú que agafi també una espelma i que faci el mateix que ella.

Simplement va caminant amb la seva espelma, il·luminant tot el que hi ha al seu voltant.

Quan la veuen, algunes persones se n’adonen de seguida. Fa temps que busquen llum, i s’acosten a ella corrent. Al seu costat hi veuen millor i se senten millor, i li donen les gràcies. Fins i tot n’hi ha algunes agafen també una espelma i comencen a emetre la seva pròpia llum.

Però no tothom reacciona així en veure-la. Altres persones, per exemple, també veuen la llum de l’espelma, però no se n’adonen d’on ve. Hi veuen amb més claredat que abans i se senten millor que abans, però sense saber exactament per què. Aquestes persones no li donen les gràcies a la portadora de l’espelma, però no és que siguin desagraïdes. Simplement no són conscients del canvi que ha significat a les seves vides.

Després hi ha un altre grup de persones que no veuen la llum. Estan massa centrades en la foscor, i encara que hagi aparegut una espelma, segueixen mirant cap a on és fosc.

Després també hi ha un altre grup que sí que veu la llum, però no els agrada. Porten massa temps envoltades de foscor i no suporten la llum directa. Així que, en veure que apareix algú amb una espelma, o bé s’aparten d’ella o bé intenten apagar-la. No és que siguin dolents; simplement els hi fan massa mal els ulls.

I, finalment, de tant en tant es creua amb altres persones que també van caminant amb una espelma igual que ella. Quan es veuen, es miren als ulls i somriuen. Normalment no s’acosten gaire ni es queden molt de temps juntes. Saben que és millor que les espelmes estiguin una mica separades per il·luminar més superfície.

Però independentment de les persones que es va trobant pel camí i de com reaccionen, ella simplement segueix caminant i sostenint la seva llum.

Doncs bé, aquesta és una part molt important de la teva missió a la vida. Independentment del que passi al teu voltant, vas caminant amb la teva llum, il·luminant allà per on passes.

Com Dur a Terme la Teva Missió a la Vida

Segurament, no ets del tot indiferent a les reaccions del teu entorn. Si poguessis triar, preferiries que tothom veiés la teva llum i s’acostés a tu amb amor i gratitud. Tots som humans, i apreciem molt l’escalfor i el reconeixement de les altres persones.

Però intentes que això no afecti la teva missió ni el teu treball, oi?

Segurament te n’has adonat que, si intentes que la gent miri a la força, la teva llum perd intensitat. En canvi, si simplement la sostens ben amunt sense jutjar a ningú, es fa més forta.

Així que això és el que fas: quan vas a treballar, quan estàs amb la família o els amics, quan vas a comprar al mercat… Vagis on vagis, portes la teva llum amb tu i il·lumines tot el que pots.

Unes vegades ho fas millor que altres, i això et genera una certa frustració, però no desisteixes mai.

Passi el que passi, l’endemà sempre et tornes a aixecar i segueixes sostenint la teva llum.

Aquesta és una de les coses que estàs fent aquí.

I ho estàs fent molt bé.

El món és un lloc molt més brillant perquè tu ets aquí.

Ho saps, oi que sí?

8 respostes a “Quina És la Teva Missió a la Vida i Com Realitzar-la Plenament”

Jan,
Hi ha un perill…
Que ens agradi massa que la nostra llum ilumini a altres. És molt fàcil quedar-se enganxat a l’agraiment…a ser algú especial…llavors, ja haurem perdut la claror de l’espelma; s’haurà ofegat amb la seva pròpia cera.
Però és interessant veure que podem, discretament , portar la nostra llum per petita que sigui i que aquesta ajudi a algú.
Gràcies Jan!

Totalment d’acord Anna. Hem de vigilar de no caure en voler ser llum per impressionar ni per aconseguir res concret, sinó simplement fer tanta llum com humilment puguem. La línia és molt fina, i per això un dels missatges més estesos dels grans mestres és “vigileu amb el vostre ego”. S’ha de vigilar sí.

Una gran abraçada!
Jan

Respon

Bon dia,
Només recordar-vos com n’és de bonic començant i llegint pensaments tant bonics.
Convé regularment recordar-nos que som energia malgrat que tot el voltant només sigui soroll.

Gràcies de nou,

T’he deixat un comentari però crec que no s’ha enviat. No obstant te´l resumiré.
Crec que tots som llum, però no ens ho creiem. Hi ha molt poques coses de la societat que vagin per aquí. Al contrari, hi ha molt poc respecte i comprensió. Excepte si sabem mirar un xic més lluny, més amunt.
La natura, l’univers, l’ésser humà. els animals tantes i tantes coses que no ens hem entretingut a examinar……
Bé tu fas molt bona feina, veure l’altra cara de la moneda.
Felicitats!!!

És veritat, Francesca, que hi ha molts llocs en aquest món on encara hi ha poca llum, però crec que no hem d’oblidar que fins hi tot on sembla que hi ha foscor, el que realment hi ha és llum, doncs només la llum existeix. El terme “foscor” en realitat vol dir “poca llum”, però no deixa de ser llum. El que és tracta és de fer-la cada cop més intensa.

Una gran abraçada!
Jan

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.