L’Origen del Símbol de Volkswagen (i Per Què això t’Hauria d’Importar)

Símbol de VolkswagenAlgun cop has pensat que la numerologia és una ximpleria? O como a mínim que no és una cosa gaire seriosa… I la simbologia? Creus també que és només una creença mística sense cap tipus de fonament?

La gran majoria de la població pensa que, efectivament, ho són. Creiem que parlar de símbols i numerologia és un clar símptoma de tenir algun cargol una mica fluix.

Però no és cert. Darrere dels símbols i els números hi ha una ciència i uns coneixements molt poderosos. I la proba d’aquest fet l’has vist milers de vegades.

Sí, el símbol de Volkswagen.

El Símbol de Volkswagen

El símbol de Volkswagen no és un simple símbol d’una marca, i el que el va dissenyar no ho va fer per motius simplement estètics. La persona que el va fer tenia uns coneixements molt profunds sobre numerologia i sobre l’essència de la vida. Només cal entendre d’on surt per veure-ho.

Per començar, dibuixem un cercle, i escrivim els números de l’1 al 9 de la següent forma:

Origen símbol Volkswagen 1Després, es tracta de, començant pel número 1, anar fent línies des d’un número fins al seu doble. És a dir, fem una línea de l’1 al 2, una altra del 2 al 4, una altra del 4 al 8:

Origen símbol Volkswagen 2I per què fem línies de cada número fins al seu doble? Doncs perquè aquesta és l’essència de la vida. La vida sempre es reprodueix doblant-se. Les cèl·lules, per exemple, que són la base de tot ésser viu, es reprodueixen per un procés que fa que on hi havia una cèl·lula en surtin dos. L’essència de la creació és el pas de l’1 al 2.

Un cop arribem al 8, quan calculem el seu doble ens dona 16, i el 16 no hi surt en aquest dibuix. Però la regla bàsica de la numerologia diu que es pot trobar l’essència d’un número de vàries xifres sumant-les totes. En el cas del 16, doncs, podem sumar 1+6=7 per trobar la seva essència. Així que fem una línia del 8 al 7.

Origen símbol Volkswagen 3El doble de 7 és 14, i 1+4=5, així que fem una altra línia del 7 al 5. I per últim, el doble de 5 és 10, i 1+0=1, de manera que fem una línea del 5 a l’1. A partir d’aquí, si anem repetint el procés, dibuixaríem les mateixes línies una vegada i una altra fins a l’infinit.

El símbol resultant és el següent:

Origen símbol Volkswagen 4El qual, sense cap mena de dubte, és la base del símbol de Volkswagen:

Origen símbol Volkswagen 5Creus que és una casualitat?

El Poder dels Números i els Símbols

El poder de la numerologia i els símbols no és cap ximpleria. Hi ha persones que ho saben, i ho fan servir. I no són precisament les persones que passen gana. Saps quants cotxes ven Volkswagen a l’any?

El més just seria que totes les persones sabéssim com funciona exactament el poder dels números, i que tots ho poguéssim utilitzar. Però ara mateix no és així. La majoria de la gent no en sap res. I el que encara és pitjor: pensem que tot això de la numerologia i els símbols és una bogeria com una casa.

Si és el teu cas, espero que aquest petit exemple t’ajudi a veure clar que no és així. Hi ha un poder molt gran que està esperant que el descobreixis. Un poder que podries fer servir per millorar la teva vida professional i personal.

I el primer pas per poder descobrir-lo és reconèixer que hi és.

photo credit: wdroops via photopin cc

5 respostes a “L’Origen del Símbol de Volkswagen (i Per Què això t’Hauria d’Importar)”

En el meu cas personal , la meva simbología i numerología , es repeteixen per cicles de 3 , de cada 3 anys tinc cambis , i amb altres coses personals puc saber quan pasaràn segons quines coses comptant i tirant enderrera amb l´arbre geneològic familiar és a dir quan poden partir algunes ànimes… m ha agradat molt l´ article , per què molt poca gent es fixa amb la roda de la vida. gràcies Jan.

Molt interessant l’exemple que comentes, Isabel. Té sentit que el 3 provoqui canvis. Encara no he avançat gaire en l’estudi dels números, però pel que he pogut esbrinar fins ara, el 3 és el número del moviment. És un catalitzador que fa que tot es mogui.

Moltes gràcies per compartir la teva experiència. Ara em fixaré més en la roda de la meva vida 😉

Respon

Sería molt bò anar anotant els números que pr tú han sigut especials per alguna cosa que s ha t ´ha anat repetint varis cops , per exemple el número 17 m´ apareix sense buscar-lo a moltes ocasions d ´alguna cosa que m ha de passar exteriorment directament per a mi , sempre m´el asignen , i aquest número té la seva simbologia , es el número que va partir el meu avi davant meu, a l´altre vida.

Muy interesante este articulo Jan ! Lo mio creo que es el 7, ya que mis nombre y mi apellido llevan 7 letras cada uno, naci el dia 27 de febrero del 78, conoci a mi mujer que sus nombres y su apellido son de 7 letras cada uno, nacio tambien el 27 de febrero, compramos nuestra casa el 10 de junio (1+0+0+6= …7) etc, y muchos mas ejemplos! ¿ Seran simples coincidencias ? Un saludo, Laviniu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.