Un Petit Truc (Molt Eficaç) per Tractar amb Gent Difícil

com tractar amb gent difícilEn el darrer article et parlava de com tractar amb gent difícil, i de com el fet de canviar el tipus de pensaments que tenim cap aquest tipus de persones pot transformar completament la relació que tenim amb elles.

Si tenim pensaments negatius envers una persona, emetem una vibració molt negativa cap a ella, i així és molt difícil que la nostra relació sigui mínimament harmoniosa. En canvi, si dins de la nostra ment la respectem, encara que no ens agradi com és, la vibració que emetrem serà molt més positiva, i la relació se suavitzarà.

La gran dificultat que presenta aquesta idea és que no és gens fàcil tenir pensaments respectuosos cap a una persona que no ens agrada, especialment si tenim algun tipus de conflicte obert amb ella. Podem intentar pensar que té tot el dret a ser diferent a nosaltres, i que mereix ser respectada tal com és, però no és fàcil.

Per aquesta raó, avui m’agradaria compartir un truc molt eficaç per tractar aquest problema. És molt i molt senzill, i funciona molt i molt bé: el tapping.

Com Tractar amb Gent Difícil amb Tapping

A no ser que acabis d’arribar al blog, segur que m’has sentit parlar del tapping vàries vegades. És una tècnica fantàstica que serveix per tractar qualsevol tipus de problema. Qualsevol. Així que també és pot fer servir per resoldre problemes de relacions humanes. (Si no coneixes el tapping, hi ha un manual aquí. Dóna-li un cop d’ull, és molt senzill i va sorprenentment bé).

El procediment per canviar la vibració que emets envers les persones que no t’agraden amb tapping és molt simple:

  1. El primer pas consisteix a colpejar suaument el punt 12 de tapping (el lateral de la ma) mentre dius la següent frase quatre vegades: encara que el/la (nom de la persona) és un x, l’estimo totalment. On posa x has de dir el que sents per aquesta persona. No et tallis gens, si vols fer servir un insult tipus malparit o desgraciat, o alguna cosa més forta, endavant. Digues el que realment et surti de dins.
  2. Un cop fet això, fes una ronda de tapping amb la frase: el/la (nom de la persona) és un x. El procediment per fer una ronda de tapping està explicat en el manual que t’he comentat abans. Es fa en menys de 5 minuts.

Potser amb una sola vegada no n’hi ha prou, però ho pots fer un parell o tres de cops. Veuràs com la teva ment es relaxa i la negativitat que sents per aquella persona es redueix.

Pel poc que costa, val la pena provar-ho. Com a mínim abans d’arribar a les mans ;).

photo credit: Joel Bedford via photopin cc

2 respostes a “Un Petit Truc (Molt Eficaç) per Tractar amb Gent Difícil”

D’acord. Una manera com un altre d’engañar-te o disfrazar el que sents. Ara amès l’invitarè a dinar cada cap de semana amb la familia. Clar ho evitarè. Però que passa si és un “familiar”, un cunyat no triat, …etc. i amès amb la no coincidència amb la teva parella, germà, etc. ?, per exemple. Viurem eternament una relació no desitjada?.

Hola Pere. Aquest mètode serveix precisament per millorar les relacions que són difícils i que no pots evitar. He pensat que seria interessant compartir-ho perquè és molt senzill i acostuma a funcionar molt bé. No es perd res per probar-ho. Però si creus que és una manera d’enganyar-se, doncs no ho facis, per descomptat.

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.