Un Tema Delicat, Profund i Bonic a la Vegada

que es la homosexualitatAvui volia parlar d’un tema delicat.

Fa temps que volia fer-ho, però em preocupava poder ofendre a algú i ho he anat retardant.

Al final he decidit fer-ho, encara que no de forma directa. A vegades pot ser millor no dir-ho tot de forma explicita.

Normalment, la majoria dels articles que escric són un reflex de la meva pròpia visió i experiència, però avui no serà així. Avui parlaré de la visió de Kryon. Fa temps que vaig llegir un escrit seu on parla d’una idea que crec que val la pena compartir.

És bonica, molt bonica.

I crec que pot aportar una mica de llum a l’essència de la nostra vida.

El Camí de la Nostra Ànima

Un dels punts més importants per entendre la nostra vida en profunditat és tenir en compte el camí que ha seguit la nostra ànima abans d’arribar aquí.

Personalment, estic bastant convençut que la reencarnació existeix. No n’estic convençut al 100%, ja que és difícil estar totalment segur sobre un tema així, però sí que em sembla molt probable; tant des d’un punt de vista intuïtiu com des d’un punt de vista lògic.

D’una banda, la meva intuïció em diu que és cert. I de l’altra, tinc molt present que la ciència ja ha vist que tot és energia, i que l’energia ni es crea ni es destrueix, només es transforma.

Som, doncs, energia que es va transformant. I això vol dir que tenim un llarg passat darrere nostre.

I, com veurem a continuació, entendre aquest passat és molt important per entendre la nostra vida. El camí que ha anat seguint la nostra ànima té una gran importància en la nostra situació actual.

El Cicle de la Vida segons Kryon

Kryon explica que, quan reencarnem, sovint ho fem en condicions semblants a l’encarnació anterior: mateixa família, mateix país, etc.

Tampoc puc confirmar si això és cert o no, però també em sembla raonable. L’objectiu és que la nostra vida sigui una mica més senzilla i que no haguem d’adaptar-nos a moltes coses noves.

Concretament, Kryon explica que normalment triem el mateix sexe de l’encarnació anterior. I ho fem diverses vegades. Si venim com a home, mantenim aquest sexe durant vàries encarnacions. I el mateix si venim com a dona.

Però, de tant en tant, toca canviar. Això ens permet ampliar el nostre rang d’experiències i evolucionar de forma més completa.

I tots els canvis requereixen una adaptació.

Kryon diu que aquesta adaptació dura unes tres encarnacions. L’anomena “confusió de gènere”, tot i que deixa molt clar que no és una confusió en absolut.

És un procés totalment natural a través del qual la nostra ànima fa un viatge des d’un sexe a l’altre.

La Bellesa de Tot el que Existeix

Així doncs, segons explica Kryon, normalment encarnem amb el mateix sexe de l’encarnació anterior. Però de tant en tant canviem, i en aquests casos passem per un procés d’adaptació que dura unes tres encarnacions.

És possible que, en sentir el concepte de “procés d’adaptació”, algú cregui que és una cosa “negativa”. Una cosa que “hem de passar”, però que en realitat preferiríem no fer.

No és així en absolut.

Aquest procés d’adaptació és un camí que ens porta d’un sexe a l’altre, però no és només això. És també un procés que té sentit en si mateix. És una experiència valuosa per si mateixa, que ens permet experimentar la vida i l’amor des d’angles diferents.

I la majoria de nosaltres hem passat per ella.

Molts de nosaltres portem moltes encarnacions a la Terra: centenars, i fins i tot milers. I, en tot aquest temps, hem sigut els dos gèneres. Hem sigut homes i hem sigut dones.

I hem passat pel meravellós procés que hi ha al mig.

Moltes ànimes fins i tot “fan cua” per poder viure-ho.

No podria ser de cap altra manera, oi?

L’essència de la humanitat és la creativitat i l’exploració. Allà on hi hagi alguna cosa interessant per viure, nosaltres hi anem.

I viure l’amor des de tots els angles és l’experiència més bonica i interessant que pot existir.

5 respostes a “Un Tema Delicat, Profund i Bonic a la Vegada”

Hola Jan.
Tot i que es interessant, fa una mica de basarda això de que portem moltes encarnacions a la terra, i encara mes pensar que ets un “procés d’adaptació”.

No hi estem acostumats a pensar en altres vides, no. No forma part de la nostra cultura…

Per altra banda, no som un procés d’adaptació. De tant en tant passem per processos d’adaptació, però no és que siguem un procés d’adaptació. Ser, el que es diu ser, som llum.

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.