Per Què Estimem Tant els Nostres Fills?

amor per un fill

L’amor per un fill és una de les coses més grans que hi ha, oi que sí? A mi em va sorprendre i tot. Quan el tens a les teves mans per primera vegada, te n’adones que aquell tòpic que has sentit mil i una vegades és totalment cert: faries qualsevol cosa per ell.

No t’has preguntat mai d’on surt aquest amor tan gran? No et mires els teus fills i et preguntes: com pot ser que els estimi tant? D’on ha sortit aquest amor que no sabia ni que tenia? Segurament sí.

Doncs bé, la resposta a aquesta qüestió està molt relacionada amb qui som realment i per què som aquí.

L’essència de la Vida Humana

Tots els éssers humans, quan decidim venir a la Terra, acceptem sotmetre’ns a una transformació molt profunda. Aquesta transformació implica una gran quantitat de canvis, però per resumir-ho, podríem dir que deixem enrere una part de nosaltres: oblidem qui som realment, què hi fem aquí, i moltes de les capacitats que tenim.

En certa manera, podríem dir que hi ha una espècie de filtre que, mentre som a la Terra, només deixa passar una petita part del que realment som. Per això ens sentim poca cosa: a nivell subconscient, notem que ens falta una part de nosaltres.

Això no és cap càstig ni res que s’hi assembli, sinó que té un sentit. Forma part de l’experiència humana que hem decidit viure.

L’amor per un Fill És el Teu Amor Real

Una de les coses que aquest filtre bloqueja parcialment és la teva capacitat d’estimar. Encara que potser et costi de creure, tu tens la capacitat d’estimar incondicionalment qualsevol ésser viu. Fins i tot els que semblen més dolents. El teu estat natural és estimar tothom, el que passa és que aquí a la Terra aquest estat natural està modificat.

En els cas dels fills, però, això no és així. Estem dissenyats perquè, quan es tracta d’un fill, tinguem tot el nostre amor disponible. El filtre no afecta l’amor per un fill.

Saps què vol dir això? Que el teu estat natural és estimar tothom igual que estimes els teus fills. Això d’estimar només algunes persones, que aquí a la Terra sembla normal, no ho és. Quan no ets a la Terra, tu estimes a tothom amb la mateixa intensitat que ara estimes els teus fills.

El “tu” que hi ha aquí a la Terra és només una part de tu; és un “tu” limitat. El “tu” real és enorme. I té una capacitat d’estimar sense límits.

Pensa en com estimes els teus fills. Aquest és el teu amor real.

photo credit: creative1the via photopin cc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.