La Llei de l’Atracció – Un Petit Truc per Aplicar-la amb Èxit

com aplicar la llei de l'atraccióTots els que hem intentat aplicar la llei de l’atracció per aconseguir allò que desitgem, ens hem trobat que no és tan fàcil com sembla. Normalment, en descobrir-la ens emocionem pensant en tot el que podem aconseguir, però després d’uns dies sense veure cap resultat, ens desanimem.

Això és un problema important, perquè si la llei de l’atracció requereix alguna cosa, és perseverança. Perquè, com t’explicava en un article recent, a la Terra la llei de l’atracció triga una mica a fer efecte.

Així que si volem aconseguir els nostres desigs aplicant la llei de l’atracció, hem de perseverar. Hem de pensar en el que desitgem, tenir sentiments positius envers el nostre desig, i mantenir aquests sentiments positius mentre el desig no es fa realitat.

El gran repte és: com dimonis ho fem? Com podem mantenir un sentiment positiu durant molt temps si el que volem no es compleix? Com puc pensar en els diners i sentir-me bé, si no en tinc i haig de pagar la hipoteca i el menjar dels nens? Com puc pensar que se’m curarà el dolor d’esquena amb un somriure a la cara, si em fa un mal horrorós? Com puc estar convençut que el que desitjo es farà realitat, si tot el que m’envolta m’indica el contrari?

Doncs és molt difícil. I per això, en intentar aplicar la llei de l’atracció, sembla que no funciona. No som capaços de mantenir el sentiment positiu, i el desig no es fa realitat.

Però sí que funciona, i avui et proposo un exercici molt simple per superar aquesta dificultat.

Un Petit Truc per Aplicar la Llei de l’Atracció

El que et proposo és que et plantegis un desig que t’agradaria fer realitat, i que et marquis un interval de temps que estàs disposat a esperar abans de rendir-te. Jo et proposo un any, però si et sembla molt, pots escurçar-ho (també depèn una mica de l’objectiu que t’hagis marcat).

Durant aquest any, el repte és aconseguir tenir sentiments positius sobre el teu desig de forma continua, i més o menys ininterrompuda. Et sembla difícil? Potser sí, però val la pena. Si ho aconsegueixes, seria molt estrany que el desig no es fes realitat. No dic que sigui segur, perquè segur no hi ha res, però gairebé. Un any d’energia positiva és molta energia.

Només has de fer el següent.

  1. Agafa un llibre que et resulti inspirador. Jo et recomano “Piense y hágase rico” de Napoleon Hill , però pot servir qualsevol altre.
  2. Llegeix UNA pàgina al dia. Aquest és el punt clau: només una pàgina al dia. No t’ho saltis cap dia, i no en llegeixis més, encara que t’agradi molt i vulguis continuar.

Si has llegit algun llibre d’aquest estil, segurament hauràs experimentat que, mentre el llegeixes, realment sents que pots aconseguir el que vulguis. Sents que tot és possible, i que ho aconseguiràs. Però quan l’acabes, aquesta sensació desapareix.

Doncs bé, el que et proposo és allargar en el temps aquests sentiments que una lectura inspiradora produeix, i aprofitar així el poder creatiu de la llei de l’atracció. Llegeix cada dia una pàgina, i projecta els sentiments positius en el teu desig.

No sé si un any et sembla molt, però si et proposessin tenir el que desitges en el període d’un any, ho acceptaries? Doncs és el que t’estic proposant aquí. Només has de posar una mica de la teva part. Aproximadament, un minut al dia.

 

P.D. Després d’escriure aquest article, se’m va acudir mirar quantes pàgines té la meva edició de “Piense i hágase rico”, i vaig descobrir que en té exactament 366. No són 365, però deu n’hi do la “coincidència”, no trobes? 😉

photo credit: seyed mostafa zamani via photopin cc

3 respostes a “La Llei de l’Atracció – Un Petit Truc per Aplicar-la amb Èxit”

No fa falta comprarlo, a YouTube i es i segurament en versión digital también, si d’aquí un any funciona, etc compraré la teva edición ?

Pero no en borris el missatge, ja te dit que et compraría el libre si funciona, aveure si al final no tel compro i en quedo amb tots els diners per mi eeeeee

Disculpa, no havia esborrat el teu missatge. Simplement encara no l’havia aprovat. La primera vegada que escrius un comentari al blog no surt directament, sinó que primer l’haig d’aprovar, i havia oblidar fer-ho. A partir d’ara ja sortiran directament els propers comentaris que facis.

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.