Com Sanar el Teu Cos de Forma Completa i Viure una Vida Saludable i Feliç

com sanar el teu cosAvui parlarem d’un procés molt poderós que serveix per sanar el teu cos i superar qualsevol problema de salut, sigui del tipus que sigui.

És un procés que serveix per facilitar moltíssim que puguis trobar la solució que estàs buscant.

Per mostrar l’essència del que explicarem, et poso un petit exemple molt senzill.

Imagina’t que un dia arribes a casa i te n’adones que has perdut les claus. Durant el dia has estat a molts llocs diferents, així que la teva primera reacció és pensar que mai les trobaràs. Poden estar a qualsevol lloc: a la feina, al metro, al bar on has menjat, pel carrer… És pràcticament impossible buscar per tots els llocs per on has passat. I també pot ser que algú les hagi agafat…

D’entrada, no tens gaires esperances de recuperar-les (que és el que passa sovint amb els problemes de salut: que perdem l’esperança de sanar-los).

Però llavors te n’adones d’un detall important: ets dins de casa, i quan has arribat no hi havia ningú. És a dir, has entrat amb les teves claus, i això vol dir que són dins de casa.

Arribats a aquest punt, el problema segueix sense resoldre’s. Segueixes sense tenir les claus.

Però has fet un pas important. Has acotat el problema.

Ara ja no has de buscar per mil llocs, perquè saps que les claus són a casa. I saps també que les trobaràs gairebé segur. Potser trigues una mica més o una mica menys, però les trobaràs amb gairebé tota probabilitat. Perquè tampoc hi ha tants llocs on poden ser, i és relativament senzill mirar una mica per tots els racons.

Doncs això és el que farem avui amb els problemes de salut: acotar-los per poder trobar més fàcilment la solució.

Quan es tracta de sanar el teu cos, no hi ha mil llocs on buscar ni mil coses per fer. Les solucions als problemes de salut són sempre en uns determinats llocs molt concrets.

I quan saps quins són, pots trobar la solució amb molta més facilitat.

Com Sanar el Teu Cos de Forma Efectiva

Quan tenim un problema de salut, hi ha tres “llocs” on pot ser la solució: als nostres pensaments, a la nostra alimentació i a les nostres accions.

Això vol dir que hi ha tres coses que pots fer per sanar el teu cos: canviar els teus pensaments, canviar la teva alimentació i canviar les teves accions.

No hi ha gaire cosa més. La solució és aquí amb tota probabilitat.

Com Sanar la Teva Ment per Sanar el Teu Cos

Canviar els nostres pensaments per millorar la nostra salut vol dir fer-los més positius i amorosos.

Els nostres pensaments influeixen enormement en la nostra vida i en el nostre cos; cada vegada en som més conscients. Quan pensem amb amor, la nostra energia flueix correctament i tot funciona bé. En canvi, quan pensem de forma negativa, l’energia es bloqueja i apareixen els problemes.

Per aquest motiu, el primer gran pas per poder sanar el teu cos és analitzar bé la teva ment i intentar transformar tota la negativitat en amor i positivitat.

Aquest és un procés que requereix temps i afecte, però amb paciència i perseverança pot fer-se perfectament. (Si t’interessa el tema, tens més informació en aquest article: Com Eliminar Pensaments Negatius de Forma Definitiva i Viure en Pau per Sempre).

Quina És l’Alimentació Més Saludable per a Tu?

Després dels pensaments, l’alimentació és el factor que més influeix en la nostra salut. “Som el que mengem”, diuen; i a nivell físic és cert. El nostre cos es construeix físicament a partir del que mengem, així que és evident que l’alimentació determina en gran mesura el nostre estat de salut.

La gran pregunta és: quina és la millor alimentació per a la nostra salut?

Aquest és un dels temes més controvertits i confusos de la nostra societat actual. Hi ha milers de llibres i experts en alimentació, i cada un diu una cosa diferent. Durant molt de temps vaig pensar: com pot ser això? Com poden haver-hi tantes opinions diferents? Alguna ha de ser la correcta…

Però no, no hi ha una resposta correcta. No hi ha una alimentació correcta per a tothom. Cada persona és diferent, i cada cos respon millor a una alimentació diferent.

Així que, si vols sanar el teu cos, has de trobar l’alimentació que és bona per a tu. És una cosa totalment personal.

Què Hàbits Saludables Necessites?

I finalment, un altre factor que també afecta molt a la nostra salut són els nostres actes. El que fem a nivell físic també influeix en el nostre estat de salut.

Dins d’aquest grup, hi ha dues accions bàsiques que podem fer per millorar la nostra salut: l’exercici físic i les teràpies.

Igual que passava amb l’alimentació, no hi ha un tipus d’exercici ni un tipus de teràpia que sigui millor per a tothom. Cada persona és diferent, i cadascú necessita coses diferents. Per a una persona pot ser molt saludable sortir a córrer, i per a una altra pot ser més beneficiós fer ioga. I una persona pot respondre molt positivament al Reiki, i una altra potser respon millor a l’acupuntura.

I una mateixa persona, en un moment donat pot necessitar una cosa, i al cap d’un temps, una altra.

Per aquest motiu és molt important aprendre a escoltar-nos per poder veure el que necessita el nostre cos en cada moment.

El teu cos et parla, i si l’escoltes, et dirà quines activitats físiques has de fer per estar bé de salut.

Què Pots Fer per Sanar el Teu Cos

Resumint tot el que hem explicat, sempre que vulguis sanar el teu cos, hi ha quatre coses bàsiques que pots fer:

  1. Fer que els pensaments siguin més positius i amorosos.
  2. Escoltar el teu cos i aprendre a menjar allò que realment et va bé.
  3. Fer exercici (el tipus d’exercici que sigui bo per a tu).
  4. (Opcional) Fer alguna teràpia de salut en casos puntuals.

I les més importants són les tres primeres: pensar amb amor, menjar bé i fer exercici.

Aquesta idea general és igual per a tothom. L’únic que canvia per a cada persona són els detalls concrets: quins són els pensaments concrets que has de canviar, quina és l’alimentació adequada per a tu i quin tipus d’exercici és el que et beneficia més.

No hi ha gaire cosa més. Aquests són els principals factors que cal canviar per sanar el cos.

Les claus han de ser aquí.

Si busques i escoltes amb una mica d’atenció, segur que les trobes.

2 respostes a “Com Sanar el Teu Cos de Forma Completa i Viure una Vida Saludable i Feliç”

Bon dia,

Saps què m’agrada realment dels teus articles? És la manera tan asèptica que tens d’encarar-los. Mai ets dogmàtic, sempre deixes portes obertes i per tu tot és possible i compatible.

Fantàstic!

Moltes gràcies Carmen! Em fa molta il·lusió que ho percebis d’aquesta manera, perquè realment ho penso. Tot és possible, oi? Una gran abraçada!

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.