Com Trobar el Teu Lloc al Món

el teu lloc al mónEt sents perdut? No saps ben bé quin sentit té la teva vida ni quin és el teu lloc al món? Doncs continua llegint, aquí et deixo algunes pistes importants per trobar el teu camí.

No Ets Com Ets per Casualitat

L’univers té una característica molt important, que a més a més és molt útil a l’hora de comprendre millor la nostra vida: no hi ha res que sigui com és per casualitat, tot el que existeix té una forma associada a la seva funció.

Les cadires, per exemple, no tenen potes i un seient per atzar, sinó perquè hi puguem seure; el nostre cor té quatre cavitats amb parets musculars per poder bombejar la sang, els arbres tenen arrels per captar els nutrients del terra, etc. La forma d’una cosa està associada a la seva funció; aquest fet es compleix sempre. I tu no n’ets cap excepció.

Així doncs, no ets com ets per casualitat. Tens una funció dins de l’univers, i la teva forma és perfecta per dur-la a terme.

Pots Descobrir el Teu  Lloc al Món a Través de la Teva Forma

Quan no sabem quina és la funció d’una cosa, podem intentar descobrir-la a partir de la seva forma. Per exemple, si mirem un objecte desconegut, podem esbrinar per a què serveix analitzant com és. Té rodes? És gran o petit? Té algun mecanisme? A través d’aquestes i altres preguntes, es pot anar deduint quina és la seva funció.

Això mateix ho pots fer amb tu mateix. Pots analitzar la teva forma com a persona: com ets? Quines habilitats tens? Què t’agrada? Què saps fer millor? Totes aquestes qüestions fan referència a la teva manera de ser i apunten en una direcció: el teu lloc al món.

Aquest procés d’anàlisi es pot dividir en dos passos.

Pas 1 per Trobar el Teu Lloc al Món: Analitza els Teus Sentiments

Els sentiments són una part importantíssima de la nostra vida que, malauradament, sovint deixem en segon pla. Pensem que la raó és molt més sòlida i fiable, quan la realitat és tot el contrari: els sentiments són els que realment saben quin és el nostre camí.

Al cap i a la fi, de què va la vida? De treballar? De formar una família? De lluitar per sobreviure? Bé, una mica sí que va de tot això, però darrere hi ha un objectiu molt més bàsic: sentir-se bé. Aquesta és la finalitat principal de la vida; és el que tots volem aconseguir.

I els sentiments són els que saben què és el que ens fa sentir bé. En el fons, ens estan marcant un camí; ens estan dient què hem de fer per ser feliços.

Què t’agrada fer? Quines experiències vols viure? De què t’agradaria treballar? Amb quin tipus de persones vols relacionar-te? Les respostes a aquest tipus de preguntes t’estan dient quin és el teu lloc al món.

Pas 2: Analitza les Teves Capacitats

Simplement escoltant els teus sentiments pots veure clarament quin és el teu lloc al món. Una persona que està connectada amb el que sent no té mai cap dubte. Però això no sempre és fàcil, oi? Per aquesta raó, és útil analitzar també les teves capacitats.

Què se’t dona bé? Quines habilitats tens? Si respons a aquestes preguntes, veuràs que les teves capacitats també indiquen un camí: el de les coses que saps fer millor. I saps què? Aquest camí coincideix amb el que t’agrada fer! No és pas per casualitat, l’univers és molt savi.

Així doncs, el teu lloc al món és la resposta a dues preguntes: “què t’agrada?” i  “què saps fer?”.

Estàs perfectament preparat per fer allò que més t’agrada. Això és el que has vingut a fer a la Terra, i el que l’univers espera que facis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.