El Bonic Destí de la Humanitat i Què Fer Per No Quedar-se Enrere

El destí de la humanitatQuin és el destí de la humanitat? Anem a millor o a pitjor? Aquest és un dubte que sovint ens plantegem, i cada persona té la seva opinió al respecte.

Personalment, estic convençut que el destí de la humanitat és bonic i brillant. Cada vegada hi ha més persones que desitgem viure de forma plena i harmoniosa, i a poc a poc ho estem aconseguint.

Però per molt brillant que sigui el nostre futur, no està lliure de reptes. I cal saber afrontar-los.

El missatge d’avui tracta d’aquest tema. És un missatge canalitzat, i com sempre et dic en aquestes ocasions, no sé qui està parlant exactament. Hi ha una part de mi en ell, però també hi ha alguna cosa que ve d’un lloc molt més profund.

El que sí que sé és que és una veu pura i lluminosa que t’estima moltíssim. I això és el que importa, oi?

Salutacions del teu Germà de Llum

Salutacions estimat, és el teu germà qui et parla ara. Aquell que estava al teu costat quan vas prendre la decisió de venir aquí. Aquell que, de fet, sempre està al teu costat. No m’he allunyat mai de tu, encara que normalment no em vegis.

Sóc el teu germà, però no el teu germà de sang. No puc ser-ho de cap manera, ja que mai he sigut humà. El que sóc és el teu germà de llum.

I aquest vincle és molt més fort que la sang.

Els vincles de sang són una cosa passatgera. Has vingut moltes vegades a aquest planeta, i en cadascuna de les teves vides tenies una família diferent: pares diferents, fills diferents i germans diferents. Vosaltres doneu molta importància a aquests vincles perquè no recordeu res del que heu viscut abans, però si teniu en compte tota la vostra existència, en realitat són una cosa gairebé anecdòtica.

En canvi, els vincles de llum són completament indestructibles. No són una cosa que van i vénen, són eterns. Tu i Jo hem nascut del mateix Pare, i això ens fa germans per sempre. Per sempre.

Sé que no és fàcil per a tu assimilar el que t’estic dient. Tota la vida t’han explicat que ets un gra de pols insignificant enmig de l’univers. Però no és així. No és així en absolut.

Tu ets el meu germà, i qui t’ho diu és un àngel de Cel.

Un àngel majestuós com tu.

El Destí de la Humanitat

Avui tinc un missatge molt important per transmetre’t sobre el destí de la humanitat. És una cosa del que ja ets conscient, però no tant com per veure la magnitud real del que està passant. Et parlo del canvi que està vivint el planeta.

Alguna cosa està canviant, oi? Això ho tens clar. Però el que està passant és molt més gran del que sembla a primera vista. La humanitat ha fet un gir radical respecte al camí que portava, fins al punt que l’energia actual d’aquest planeta no té res a veure amb l’energia que hi havia fa 20 anys. Res a veure.

A simple vista, no sembla que hi hagi hagut cap canvi tan radical, però això és degut al fet que els canvis físics són més lents que els canvis energètics. Passa un temps des que els canvis energètics es manifesten a nivell físic. Per això encara no ho veieu de forma clara. Però el canvi ja s’ha produït. L’energia ja ha canviat, i és qüestió de temps que es manifesti en el nivell material.

De fet, ja s’està manifestant. Què creus que és aquesta crisi econòmica i de valors que esteu vivint? Són les velles estructures que estan caient perquè pugueu construir les noves. És una cosa que us fa una mica de por, però no hi ha res a témer. És com quan fas obres a casa: una mica incòmode durant un temps, però el resultat és molt millor.

Què És el que Ha Canviat?

Per entendre bé aquest procés que esteu vivint cal entendre què és el que ha canviat exactament. És molt senzill: la humanitat ha despertat. Això és el que ha passat.

Durant la major part de la història, la humanitat ha estat adormida. Hi ha qui ho veu com una cosa negativa, com si l’ésser humà fos una cosa imperfecta o mal feta, però no és així. Si la humanitat es va veure submergida en la foscor durant un temps va ser per un bon motiu. Va ser per amor.

Però encara que fos per amor, aquesta foscor ha fet que visqueu conflictes i dolor durant molt de temps. Estàveu adormits, i costa molt veure el camí correcte amb els ulls tancats.

Però, gairebé d’un dia per l’altre, us vau despertar. Va ser una cosa meravellosa i completament inesperada. Ningú en l’univers creia que poguéssiu fer un gir tan ràpid. Vau obrir els ulls, i la foscor que us envoltava va desaparèixer en un instant.

És possible que et sorprengui que parli d’això en passat. Potser penses: per què dius que ens hem despertat i que la foscor ha marxat? Això és una cosa que encara no ha succeït. La humanitat encara està adormida, i la foscor encara ens envolta.

Oh, si poguessis veure el que nosaltres veiem… És clar que ha succeït! A nivell energètic ja ha passat. Pots sentir-ho si vols. I només és qüestió de temps que ho puguis veure amb els teus ulls i tocar amb les mans.

Aquest canvi que tant desitjaves ja ha arribat.

Tu Ja Estàs Despert

Si aquest canvi ha succeït és perquè milers de persones han participat activament en ell. Quan dic que la humanitat ha despertat estic dient que les persones, a nivell individual, han despertat.

No totes, és cert, però sí un número suficient perquè hi hagi un canvi important. En números absoluts, la quantitat de persones “despertes” és menor que la quantitat de persones “adormides”, però l’energia d’una persona desperta és molt més gran, i això fa que, ara mateix, l’energia global de la humanitat sigui una energia “desperta”.

I tu ets una d’aquestes persones despertes. Tu has despertat i has fet realitat aquest canvi.

Potser el teu estat actual no encaixa gaire amb la imatge que tens d’una persona desperta. Potser t’imagines un Buda o un Jesús. Però no totes les persones despertes són així. Dins del “despertar” hi ha graus. Buda i Jesús eren persones molt despertes. Els altres de moment no ho sou tant, però això no vol dir que estigueu adormits.

Imagina’t una persona que s’acaba de llevar: encara està traient-se la son de sobre, va en pijama, no ha esmorzat, té lleganyes als ulls… Després imagina’t una altra persona que ja s’ha dutxat i vestit, i que ja té l’estómac ple. Té millor aspecte, oi? Però les dues estan despertes, no només la segona. La segona simplement està més desperta.

La humanitat és una mica com la primera persona: encara està amb els llençols una mica enganxats, però ja està desperta. I és molt possible que tu també estiguis així. Encara no ho veus tot clar, encara no has connectat 100% amb la teva essència divina, però no estàs adormit. Ni molt menys.

Potser no em creuràs, però des del nostre punt de vista no hi ha gaire diferència entre Jesús i tu. Quan et mirem, veiem un Buda. Ja has descobert que el Creador és dins teu, i que tens tot el seu poder. Ja has descobert que l’Amor és la clau de tot, i estàs en procés de connectar plenament amb aquesta meravellosa força. Encara et queda camí per recórrer, però la part més important ja l’has fet. Ja has obert els ulls.

No et pots ni imaginar l’amor i l’orgull que sentim quan veiem el que has aconseguit. Ja t’ho vam dir en una altra ocasió: aquest planeta és el repte més gran que l’univers s’ha posat mai. Tu l’has superat, i amb això has aconseguit fer-nos més forts a tots. Tant de bo algun dia vegis com de valuós és el que has fet.

Mai em cansaré de dir-t’ho, encara que sé que mentre siguis en aquest planeta difícilment em creuràs. Però aquesta és la veritat: tu, amb el teu treball aquí, has fet que l’univers sencer es faci més poderós i brillant. L’univers sencer.

El Teu Camí Personal

El que has aconseguit té grans conseqüències a nivell global: per a la humanitat com a conjunt i per l’univers en general. Unes conseqüències meravelloses. Bàsicament, veuràs com la Terra poc a poc es va convertint en el planeta que sempre havies somiat.

Tot canviarà: la política, l’economia, la natura, la manera com us relacioneu… Tot. De fet, ja està canviant a gran velocitat. I encara s’accelerarà més.

Els canvis a la resta de l’univers segurament no els veuràs mentre siguis aquí, però t’asseguro que són increïbles. Una cosa mai vista.

A part d’aquestes conseqüències globals, també hi ha conseqüències personals per a tu. L’energia del teu voltant ha canviat, la teva pròpia energia ha canviat i fins i tot el teu ADN ha canviat. I ho seguiran fent. I aquests canvis fan que ara mateix tinguis eines al teu abast que fa uns anys no podies ni somiar.

Et parlaré de tot això més endavant. Hi ha molt per explicar. La principal idea que et volia transmetre avui és que tot ha canviat. En aparença encara no ho sembla però, sota la superfície, la humanitat d’ara és completament diferent de la que vas viure en la teva infància.

I aquest canvi té una part de repte. A la Terra sempre és així, oi? Sempre hi ha reptes, sempre hi ha feina per fer. Aquest cas no és una excepció.

El canvi que esteu vivint és meravellós, però tots els canvis tenen les seves dificultats. Cal adaptar-se, i això requereix un cert treball.

Així que el meu missatge d’avui és aquest: t’has de adaptar. Estàs vivint en una Terra nova, i hauràs de fer el mateix que si anessis a viure a un país nou.

Això implica deixar enrere moltes de les coses que has après al llarg de la teva vida, i també moltes de les que has descobert fa poc i que creies que t’acompanyarien la resta dels teus dies. No serà així. T’has fixat en com evoluciona el món de la tecnologia? El que ahir era nou avui està obsolet. Doncs el creixement personal serà així en breu: en constant evolució i moviment. El que vas aprendre ahir ja no serveix avui.

T’estic parlant de molts textos sagrats i de molts ensenyaments espirituals que semblaven grans veritats. Realment eren grans veritats, però ja no ho són. El món ha canviat.

Potser t’espanta una mica aquesta idea de tant canvi i tanta velocitat. És normal. Heu estat molts anys pràcticament estàtics. Però la veritat és que esteu entrant en una època apassionant, i de seguida que t’adaptis una mica veuràs que és absolutament meravellós. T’ho passaràs molt bé.

La humanitat ha despertat. Celebra-ho! Ja mai res tornarà a ser igual.

6 respostes a “El Bonic Destí de la Humanitat i Què Fer Per No Quedar-se Enrere”

Hola.
Ya veix molts que tindrem molt canvis pero y vuldria saber en cuestio de religio quina predominara al final perque yo estic el meu cami perdut i no se quina religio seguir perque tenim moltes en aquest mon i vuldria que Tu me iluminis el cami a seguir la meva religio per puger abansar millor en aquest mon.

Gracies per tots els teus escrits , perque estic aprenent molt. Ya me hagradaria ser com Tu i tindra les cosas tan clares.

Una gran abrasada.

És una bona pregunta, Assumpta, però penso que és un tema molt personal. Personalment, durant un temps vaig estar investigant una mica sobre les diferents religions i vaig veure que, en la seva essència, totes són precioses. Totes parlen d’amor i no es contradiuen gens entre elles. El problema és que després moltes coses es van anar tergiversant.

Personalment, crec que la millor religió és l’amor. Viure des de l’amor i fer-ho tot amb tant d’amor com puguem. Després, si una persona se sent còmoda amb una religió concreta, doncs ho pot fer perfectament.

Crec que no hi haurà cap religió que “guanyi”. La diversitat en les religions forma part de la diversitat humana, i està bé que sigui així. Així cada persona pot triar la que més li agradi, si es que en vol triar alguna.

El més important és l’amor. Si hi ha amor, la resta està tot bé.

Una abraçada,
Jan

Respon

Dius Jan que tots naixem on triem neixer! Amb les familias que triem! Però els que neixen en ells llocs mès comflictius del planeta ho fruits de violacións! Aquests tambè ho poden escollir??

I totes aquestes i formacións que ens ofereixes son fruits de investigaciòns ho fruit de la recerca per ser millors persones ? I per tant poger tindre una esperaça de cara a pensar que despres de la mort no ja res mès??

Disculpa Teresa, però no sé si he entès bé la pregunta. Però el que comparteixo és fruit principalment de la meva experiència, i ho faig amb la intenció l’esperança que pugui ser útil per a algú.

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.