Els Teus Somnis Estan de Camí

els teus somnisAquest article està dedicat a tots aquells que tenen diversos somnis i projectes que encara no s’han complert. Si és el teu cas, això és per a tu.

Aquests somnis incomplerts que la majoria tenim, de vegades estan ben definits –tenir una casa més gran, aconseguir un ascens a la feina, muntar un negoci propi, tenir una parella que ens estimi, etc. –, i d’altres són simplement una sensació de buidor. Sentim que podríem ser molt més feliços, però ens falta alguna cosa que no acabem de saber què és.

Sigui quin sigui el teu cas, tinc una molt bona notícia per a tu: els teus somnis estan de camí. Això que tant desitges, fins i tot encara que no sàpigues ben bé què és, està venint cap a tu. I res li impedirà que arribi al seu destí.

El Gran Repte respecte als Teus Somnis

Així doncs, el teu repte a la vida no és fer realitat els teus somnis. Això és inevitable, i aconseguir una cosa inevitable no suposa cap repte. L’única incertesa que hi ha és quant trigues a aconseguir els teus somnis i, sobretot, com et sents mentre això no passa. El teu repte real és, per tant, aprendre a gaudir del procés d’aconseguir el que desitges.

Ara et semblarà que canvio de tema, però no. Saps una cosa? Sempre m’ha cridat molt l’atenció la vida dels actors, i dels artistes en general. Fixa’t que quan un actor es fa famós, el tractem gairebé com a un Déu. Valorem molt la seva feina, i això li permet gaudir de grans recompenses en forma de prestigi, reconeixement i diners.

Però què passava mentre aquest mateix actor, el mateix que ara idolatrem, no era conegut? La majoria dels que han arribat a dalt expliquen mil històries de com, durant molt temps, van haver de treballar de qualsevol cosa per poder malviure mentre anaven d’audició en audició sense que ningú els fes cas. No només ningú els reconeixia l’esforç, si no que se’n reien d’ells. “Tú vols triomfar com actor? Vinga va, qui et penses que ets?” Doncs és la mateixa persona que d’aquí uns anys admiraràs.

Sempre m’ha semblat una llàstima que la majoria d’ells no van gaudir del camí que els va portar a l’èxit. Si haguessin pogut veure el futur que els esperava, s’ho haurien passat molt millor. Però com que no sabien què passaria, la frustració i la por al fracàs els va acompanyar mentre els seus somnis no es van complir. Una veritable pena.

Tu Ets una Estrella

A tu et passa una mica el mateix. Sempre que et sents poca cosa perquè encara no has aconseguit els teus objectius, en el fons ets com la Nicole Kidman quan no la coneixia ningú. Pateixes per la incertesa de no saber què passarà.

Ara bé, què li diries a la pobre Nicole si retrocedissis en el temps i te la trobessis plorant perquè ningú li dóna un paper? Segurament li diries: no pateixis i gaudeix del camí, tu arribaràs molt lluny! Seràs una estrella!!

Doncs això mateix et dic jo a tu. Tu seràs una estrella, no en tinguis cap dubte. Trigaràs una mica més o una mica menys, però brillaràs. I quan ho facis, miraràs enrere i et sabrà greu no haver gaudit del camí. Així que aprofita ara que encara ets a temps. Ets en mig de l’aventura de fer realitat els teus somnis, i no hi ha res més emocionant que això.

photo credit: martinak15 via photopin cc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.