Jo Crec en Tu

Això d’escriure en un blog té una cosa força curiosa: no saps qui t’està llegint en cada moment. Potser et conec personalment, potser ens hem escrit algun cop, i potser fins i tot ets la meva mare o la meva dona. Però no ho puc saber amb exactitud. No de cap manera que jo conegui, com a mínim.

Tot i així, això no vol dir que no sàpiga qui ets. Sí que ho sé. Que no sàpiga el teu nom, ni si tens els ulls blaus o marrons, no vol dir que no sàpiga res de tu. Podria dir moltes coses de tu. Podria estar hores i hores parlant de tu. En les coses que realment importen, et conec tan bé com la teva mare.

I saps què? Tenint en compte tot el que sé, confio plenament en tu. Posaria la ma al foc per tu. Jo crec en tu.

Els Teus Somnis

Quan penso en tu, no veig la teva cara, això és evident. No sé qui està llegint això ara mateix. Però sí que veig una persona amb uns somnis preciosos, i sé que aquesta descripció encaixa perfectament amb tu.

No sé quins són aquests somnis, ni si els has aconseguit o no, però sé que hi són. Sé que hi ha coses que t’emocionen i que t’omplen completament, i que són les coses que realment t’impulsen a viure.

També sé que no hi ha ni un gram de maldat dins teu. Pot ser que de vegades no actuïs de la millor manera possible, i fins i tot que facis mal a algú altre. Tots ho hem fet, no ens enganyem. Però no és per maldat. Tu, com tots, simplement vols ser feliç. I de vegades perdem els papers quan no ens en sortim.

Sé que, en realitat, dins teu només hi ha amor: amor per a tu, per a la teva família i els teus amics, i per a la humanitat en general. I que, sense cap mena de dubte, el món és un lloc molt millor si tu ets aquí.

El Teu Poder Creatiu

Hi ha una altra cosa molt important que també sé de tu: tens el poder de fer el que vulguis. Tots els teus somnis es poden fer realitat si t’ho proposes fermament.

El que no sé és què és això que somies, ni tampoc sé quin camí seguiràs per aconseguir-ho. I saps què? M’encantaria descobrir-ho!

Sigui el que sigui això que desitges, segur que és preciós. I triïs el camí que triïs per buscar-ho, segur que serà molt interessant i imaginatiu. Així que no m’ho vull perdre!

M’ho ensenyes?

photo credit: rogiro via photopin cc

2 respostes a “Jo Crec en Tu”

Som éssers vius únics i meravellosos en constant transformació ens movem per estímuls .
Gràcies Jan per la teva generositat , compartint amb tots nosaltres éssers anònims els teus pensaments fruit del teu coneixement .
Transmets una gran sensibilitat en vers l’ésser humà.
Maria

Moltes gràcies, Maria, per les teves paraules. I moltes gràcies també pel simple fet de participar amb el teu comentari. És una bonica manera de passar a ser una mica menys anònims l’un per l’altre.

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.