L’Element Clau de la Fórmula de la Felicitat

la creativitat és la clau de la fórmula de la felicitat
T’has fixat que la paraula “creativitat” està molt de moda últimament?

Per un costat, és una característica que cada vegada és valora més en tots els àmbits de la vida; i per un altre, cada vegada veiem més clar que, més que ensenyar conceptes rígids als nens, el que hem de fer és ajudar-los a potenciar la seva capacitat creativa.

Aquest fenomen es deu, en part, al fet de saber que la capacitat de trobar noves maneres de fer les coses és imprescindible per evolucionar. Però encara hi ha un motiu més profund: a nivell subconscient, sabem que la creativitat és la clau que obre la porta de la felicitat.

És Imprescindible Estimar per Ser Feliç

Per entendre la importància de la creativitat en el nostre benestar, cal tenir ben clar què és exactament la felicitat i què la produeix. Si no l’has llegit, et recomano l’article que vaig escriure sobre aquest tema: la fórmula de la felicitat.

En resum, el que diu és que la felicitat és el reflex de l’amor que estem expressant en cada moment. És a dir, l’amor que expressem es reflecteix en allò que estimem i torna a nosaltres en forma de felicitat. Per tant, cal expressar el nostre amor per poder viure de forma plena i satisfactòria.

La Creativitat Posa en Marxa la Fórmula de la Felicitat

Així doncs, per ser feliços hem d’expressar el nostre amor; hem d’estimar. I aquí és on entra la creativitat, perquè “crear” i “estimar” són el mateix. Encara que normalment utilitzem aquests verbs en sentits diferents, fan referència a dos conceptes totalment inseparables.

En realitat, no es pot crear sense estimar, ni estimar sense crear. Per una banda, cada vegada que creem una cosa, estem dient que volem que allò existeixi. És a dir, li estem donant el nostre amor; l’estem estimant.

I per una altra, si volem exterioritzar el nostre amor, hem de crear alguna cosa. No té perquè ser un objecte físic, pot ser qualsevol altra cosa: una conversa, una mirada, una cançó, etc. Qualsevol situació de la vida pot ser un canal pel qual el nostre amor es manifesti, però no es pot manifestar si no fem res.

La felicitat es produeix quan el nostre amor surt a l’exterior i es manifesta, i això només passa si creem alguna cosa; sigui el que sigui. La creativitat és, doncs, el catalitzador que transforma el nostre amor en felicitat.

Així que si vols ser feliç, agafa el teu amor i dóna-li forma. Explora la teva creativitat i fes que el que estimes es manifesti. Això és el que Déu, el Creador, porta fent des de l’inici dels temps. I això és el que tu has vingut a fer aquí.

4 respostes a “L’Element Clau de la Fórmula de la Felicitat”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.