L’Immens Poder de la Fórmula de la Felicitat

La fórmula de la felicitatLa fórmula de la felicitat és una de les fórmules més importants de tot l’univers. Des del meu punt de vista, fins i tot diria que és la més important de totes.

Si t’hi fixes, a l’apartat del blog “acabes d’arribar?”, on hi ha un resum dels articles que considero més importants, el primer article és precisament el de la fórmula de la felicitat. I dubto molt que algun dia abandoni aquesta primera posició. Dubto molt que mai escrigui res més important que això.

Tot i que és bastant obvi que la fórmula de la felicitat és molt important, avui m’agradaria aprofundir una mica en els motius de la seva importància i en l’immens poder que té.

La Fórmula de la Felicitat

Si no has llegit l’article sobre la fórmula de la felicitat, te’n faig un petit resum aquí. És molt fàcil, perquè la fórmula de la felicitat és extremadament simple. Només són tres paraules:

Felicitat = Amor expressat

És a dir, la quantitat de felicitat que sentim en cada moment és igual a la quantitat d’amor que estem expressant. Ni una mica més, ni una mica menys. És una fórmula exacta que es compleix sempre.

La Fórmula de la Felicitat ens Dóna Respostes

La primera gran utilitat de la fórmula de la felicitat és que ens ofereix respostes molt importants sobre la nostra vida.

Entre altres coses, la fórmula de la felicitat explica de forma clara per què ens sentim com ens sentim en cada moment: el nostre estat d’ànim és sempre un reflex de la quantitat d’amor que estem expressant.

Això és especialment útil a l’hora d’entendre què ens està passant quan no ens sentim bé. Si en un determinat moment jo em pregunto “per què m’estic sentit malament?”, la resposta sempre és la mateixa: perquè no estic expressant gaire amor.

És igual si em sento trist, deprimit, frustrat o enrabiat, i també és igual quines són les circumstàncies externes que m’envolten. Si no em sento bé, la causa sempre és la mateixa: no estic expressant prou amor.

La Fórmula de la Felicitat ens Dóna Solucions

La fórmula de la felicitat no només ens dóna una resposta per entendre per què de vegades ens sentim malament, també ens ofereix una solució. Si volem sentir-nos millor, el que hem de fer és expressar més amor.

La solució al nostre malestar no es troba fora; per això no arreglem mai res queixant-nos, lamentant-nos i intentant canviar les coses per la força. La solució real és molt més simple: expressar més amor. En qualsevol moment de la teva vida, siguin quines siguin les circumstàncies que t’envolten, si expresses amor et sentiràs bé.

(Per aprofundir una mica més sobre com expressar amor, pots llegir aquest article: 7 Aspectes Importants de la Fórmula de la Felicitat)

La Fórmula de la Felicitat ens Dóna un Gran Poder

Si unim els dos punts anteriors, es veu de seguida que la fórmula de la felicitat ens dóna una gran poder: ens dóna la capacitat d’entendre perfectament per què ens sentim com ens sentim, i també la capacitat de posar-hi remei si no ens sentim tan bé com voldríem.

A més a més, aquest remei el tenim sempre al nostre abast, perquè sempre podem expressar amor. De vegades és molt fàcil i d’altres és molt difícil, però sempre podem estimar. Això vol dir que sempre tenim al nostre abast la possibilitat de ser feliços.

És a dir, la fórmula de la felicitat ens dóna el control total del nostre benestar. No està gens malament per una fórmula de tres paraules, oi?

photo credit: h.koppdelaney via photopin cc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.