La Terra És un Pou de Creativitat

la Terra és un pou de creativitatAlgun cop t’has preguntat per què el nostre planeta és com és?

No és així per casualitat, ni tu tampoc, sinó que hi ha un motiu: la funció que tenim dins de l’univers, que no és cap altra que augmentar la seva creativitat.

Els éssers humans som els encarregats de buscar i crear nous camins perquè l’univers no s’estanqui, i la Terra s’ha dissenyat per ajudar-nos a dur a terme aquesta tasca. De la mateixa manera que un científic prepara el seu laboratori per facilitar-se la feina, nosaltres hem creat un planeta amb unes condicions òptimes per a la creativitat. Cap característica de la Terra és com és per casualitat; tot està pensat per afavorir la nostra creativitat.

Més endavant parlaré en detall d’aquest tema, però deixa’m dir de moment que tot el que ens envolta està dissenyat amb molta cura per potenciar la nostra creativitat: la nostra ubicació dins de l’univers, la forma del nostre cos, les nostres característiques mentals i emocionals, etc. Pensaves que la humanitat era imperfecta? Doncs tot el contrari, és una màquina creativa molt avançada. La més avançada de l’univers.

La creativitat és la raó de ser del nostre planeta, i el motiu pel qual som aquí. Tenint en compte que la creativitat és la clau que obre la porta de la felicitat, es pot dir que som aquí per augmentar la felicitat de l’univers. Tu ets aquí per fer que tot l’univers sigui més feliç. I estàs perfectament preparat per fer-ho. Deu n’hi do, oi?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.