L’Energia de l’Any 2022

Abans de res, et desitjo un molt feliç 2022. Ja fa uns dies que ha començat l’any, però aquest és el primer article que publico des de llavors, i aprofito l’ocasió per enviar-te els meus millors desitjos.

Com hem fet els darrers anys, començarem aquest nou cicle anual analitzant l’energia de l’any que acabem de començar: l’energia de l’any 2022.

Cada any té la seva pròpia energia i la seva personalitat, i això fa que sigui més favorable per a unes coses que per a altres.

I si ho tenim en compte, ho podem aprofitar molt més.

L’Energia de l’Any 2022

Com fem cada any, utilitzarem la numerologia per analitzar l’energia de l’any que comencem.

Com comento sempre, la numerologia és una disciplina una mica controvertida, ja que no solem tenir-la en gaire bona consideració. Però és molt poderosa. Els números tenen un gran significat i, a través d’ells, podem comprendre moltes coses de la vida.

Una de les maneres més senzilles de conèixer l’energia principal d’un any usant la numerologia és sumar totes les xifres fins que només en quedi una. Fent això, podem veure que l’energia principal de l’any 2022 és l’energia del 6:

2022 = 2 + 0 + 2 + 2 = 6

I el 6 té l’energia de la llum i la saviesa.

Així doncs, aquest any és molt favorable per posar llum sobre els diferents elements de la teva vida i veure-ho tot amb molta més claredat.

L’Energia dels Números

L’any 2022, doncs, té l’energia del 6, i el 6 té l’energia de la llum i la saviesa.

Però dit així, de manera tan ràpida i resumida, és possible que no s’entengui del tot bé.

Per aquest motiu, farem un repàs breu de les energies dels diferents números de l’1 al 5. D’aquesta manera, s’entendrà millor l’energia del 6.

El primer número és l’1 i la seva energia és relativament fàcil d’entendre. L’u és el número de l’existència, perquè tot el que existeix és un: UNA sabata, UNA persona, UN arbre, UNA estrella, etc. Tot allò que existeix té una identitat, i aquesta identitat ve de l’energia de l’u. Per això és el primer número. Tot sorgeix d’ell.

El segon número és el 2. Aquest és el número de la creació, perquè per poder crear alguna cosa nova, l’u ha de dividir-se en dos.

Perquè neixi una nova cèl·lula, per exemple, una cèl·lula es divideix en dues; perquè neixi una nova persona, el cos de la mare i el del nadó, que durant mesos són un, es divideix en dos; per crear una escultura de marbre, cal anar traient trossos al marbre original, etc. Tota creació es basa a fer que una cosa que era una es converteixi en dues.

El tercer número és el 3. Aquest número costa una mica més d’entendre, perquè és més subtil que els dos anteriors. És el número del canvi perquè és el que permet que l’energia de la vida pugui canviar.

Abans dèiem que la creació sorgeix quan l’u es converteix en dos. Però perquè això sigui possible, hi ha d’haver un canvi. I això és el que fa el tres. Imagina’t una cèl·lula que es divideix en dues per crear una nova cèl·lula. En aquest cas, el tres és l’entorn on viu la cèl·lula i l’energia que l’impulsa a dividir-se. Sense això, no ho podria fer, així que el tres també és imprescindible per a la creació.

Aquests tres primers números són els principals de l’existència. Per això, la divinitat sovint s’associa amb el tres (trinitat). Són la base de tot.

Però precisament per això, són números subtils i “abstractes”. Són els números bàsics que permeten la creació i la vida, però encara no són la vida. Són l’energia bàsica que permet crear, però encara no han creat res.

La primera creació concreta arriba amb el 4. El quatre és el primer número material; el primer que té una existència tangible. I això fa que tingui l’energia de les formes concretes.

Si t’hi fixes, un percentatge molt alt de les creacions humanes tenen forma rectangular: cadires, taules, portes, edificis, ordinadors, habitacions, etc. El motiu és que el quadrat té l’energia del quatre, que és l’energia de la forma en la seva manifestació més bàsica.

I després del quatre ve el 5, que és el número del moviment i la vida. El quatre és un número que té forma, però és estàtic; no es mou (per això les rodes quadrades no giren). El moviment li dona el cinc. El cinc és el número que fa que les coses físiques es puguin moure (més informació sobre l’energia del 5 aquí).

L’Energia del 6

Resumint el que hem explicat, tenim que:

El 1 és el número que permet que les coses existeixin.

El 2 permet que l’u es divideixi i creï coses noves.

El 3 crea l’entorn i l’impuls perquè l’u es pugui convertir en dos.

El 4 utilitza les energies de l’u, el dos i el tres per crear formes concretes.

I el 5 fa que les formes que ha creat el quatre es puguin moure.

Si t’hi fixes, cada número afegeix una cosa nova al que aporten els números anteriors.

I això és el que fa el 6: aportar una cosa nova.

I el que aporta és saviesa.

Els cinc primers números són els que creen la vida, però, de moment, és una vida sense saviesa. El quatre crea formes concretes i el cinc fa que es moguin, però són formes i moviments molt bàsics. Són com un nen petit: tenen una gran quantitat d’energia, curiositat i ganes de fer coses; però si un adult no vigila, poden fer-se mal, perquè encara els manquen coneixements i saviesa.

Aquesta saviesa és la que en té el sis. El sis és el número que mira tot el que han fet junts el quatre i el cinc i es pregunta quines d’aquestes coses són realment lluminoses.

El quatre pot crear qualsevol forma, sigui bonica o no.

El cinc es pot moure de qualsevol manera, faci mal o no.

El sis, en canvi, ja no fa qualsevol cosa. El sis fa servir la llum que hi ha al seu interior per decidir quines coses valen la pena ser fetes i quines coses no.

És el primer número savi.

Com aprofitar l’energia d’aquest any

Així doncs, 2022 és un any molt favorable per potenciar la saviesa i la llum a la teva vida. És un molt bon any per mirar el camí que has recorregut fins ara i veure amb claredat si vols seguir en la mateixa direcció o si hi ha coses que al fons de la teva ànima vols canviar.

Molts de nosaltres sovint funcionem en pilot automàtic, fent moltes coses sense saber exactament per què: perquè l’entorn ens pressiona, perquè portem temps així, perquè no se’ns acudeix una altra opció, etc.

Doncs bé, aquest any té una energia molt potent per canviar aquesta dinàmica. Si li poses focus, aquest any et serà més fàcil que mai mirar tot el que fas i identificar quines coses et ressonen realment i quines coses no: a la teva feina, a les teves relacions, als teus hàbits, a les teves actituds, etc.

I així podràs potenciar allò que està veritablement alineat amb la teva ànima i deixar enrere el que no.

(Per descomptat, això també és aplicable a nivell global: com a humanitat, aquest és un molt bon any per prendre consciència de les coses que fem i veure quines tenen sentit i quines no).

El Poder de Trobar El teu Lloc al Món

Tot això que hem explicat està directament relacionat amb un tema molt important: el procés de trobar el teu lloc al món.

Totes les persones tenim un lloc en aquest món. Tots tenim un camí: una manera de viure que encaixa perfectament amb la nostra ànima.

El problema és que ens hem allunyat d’aquest camí. Ens hem desconnectat de la nostra essència, i hem començat a fer coses que en el fons no ens ressonen.

Doncs bé, aquest any té un gran potencial per recuperar aquest camí i veure què és el que realment encaixa amb nosaltres.

Per aquest motiu, aquest mes de gener començarem una nova edició dels cursos “Com trobar el teu lloc al món” i “El teu lloc al món”.

El primer és un curs gratuït, i el segon és un curs més avançat per a les persones que volen aprofundir-hi més.

El curs gratuït ja està disponible, i t’hi pots apuntar aquí:

Inscripció al curs gratuït Com trobar el teu lloc al món.

Espero que et sembli interessant.

I que tinguis un molt bon any.

Una gran abraçada,

Jan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.