Què És el Poder Psicotrònic i Com Activar-lo per Aconseguir el que Desitges

què és el poder psicotrònicFa uns dies, una bona amiga em va parlar del poder psicotrònic, i em va explicar un poderós exercici per utilitzar-lo i aconseguir fer realitat els nostres desigs.

Si no has sentit mai parlar de què és el poder psicotrònic, en realitat és el poder Diví que tots tenim al nostre interior. Simplement li han posat un nom una mica més modern 😉

Però la manera d’activar-lo és una mica diferent, almenys a com jo ho havia fet fins ara. La base de l’exercici és imaginar-nos mentalment el que desitgem, però a part d’això cal utilitzar també les mans. I aquest punt és molt important. Jo no ho havia provat mai, i és realment poderós.

Si et ve de gust provar-ho, és molt senzill. Són només tres passos molt simples.

Què És el Poder Psicotrònic i Com Activar-lo

Tal com ho explica Robert B. Stone al llibre “La Màgia del Poder Psicotrònic”, el primer pas per activar el poder psicotrònic és pensar en el que vols aconseguir amb ell.

Pot ser qualsevol cosa, gran o petita: una feina, millorar la relació amb algú, resoldre un problema de salut, etc. Per exemple, la meva amiga em va explicar que ella l’havia utilitzat (entre altres coses) perquè no li piquessin els mosquits.

El segon pas és imaginar-te mentalment que ets dins d’una habitació agradable per a tu. Pot ser com tu vulguis, però ha de tenir una claraboia al sostre a través de la qual s’hi veu el cel.

Quan ho tinguis, després t’imagines que un raig de llum baixa des del cel, entra per la claraboia i arriba fins a tu, omplint-te del poder psicotrònic (també pots anomenar-lo Poder Diví, Poder Universal, o de qualsevol altra manera. El nom no és el més important).

I finalment, t’imagines mentalment que succeeix el que vols que passi, mentre, al mateix temps, fas amb les mans un gest que acompanyi el que t’estàs imaginant.

Per exemple, en el cas dels mosquits, la meva amiga em va explicar que ella s’imaginava que els mosquits marxaven sense picar-la, mentre amb les mans gesticulava fent veure que els apartava amablement i que els acompanyava lluny del seu costat.

Aquesta idea es pot aplicar a qualsevol altre cas. Si vols resoldre un conflicte amb una altra persona, per exemple, pots imaginar-te que us parleu amb respecte, mentre mous les mans simbolitzant que l’energia flueix amb harmonia entre vosaltres. O si el que vols és trobar feina, pots imaginar-te que ja la tens, mentre amb les mans gesticules que l’estàs fent.

El gest concret no és important, el que importa és que moguis les mans, que facis alguna cosa relacionada amb el que desitges i que el moviment que triïs tingui sentit per a tu.

“Casualment”, el mateix dia que la meva amiga em va explicar tot això m’havien picat uns quants mosquits. I també “casualment”, l’endemà poc després de llevar-me, en vaig veure un que volava al meu voltant. La vida m’ho posava fàcil per practicar…

Així que vaig fer l’exercici. Em vaig imaginar que el mosquit se n’anava, i vaig moure les mans simulant que l’allunyava de mi.

I no em va picar.

I després ho vaig provar amb algunes coses més (de moment coses senzilles). I va funcionar molt bé.

Com Aprofitar el Poder Psicotrònic al Màxim

La base del poder psicotrònic és el poder mental, ja que cal imaginar-se mentalment el que es vol aconseguir. És lògic, doncs és a través de la ment que creem la realitat.

Però a part de la ment, utilitza també les mans. I aquest punt és molt important. I molt potent.

El gran problema del poder de la ment és que és molt difícil controlar el que pensem a voluntat. És molt difícil centrar-nos únicament en allò que desitgem i no pensar en el que no volem.

En canvi, per a nosaltres és relativament fàcil controlar el nostre cos, especialment les mans. Ens costa molt mantenir la ment fixa en un pensament sense despistar-nos, però podem controlar les mans sense dificultat. Per això és molt útil utilitzar les mans per activar el poder mental. Ens ajuda a mantenir el control.

A més a més, les mans en concret tenen una relació molt estreta amb el fet d’aconseguir coses materials. Amb les mans agafem les coses, i amb les mans fem les coses. Això fa que, en moure les mans, activem l’energia del nostre interior que fa i aconsegueix coses.

Per aquests motius, gesticular amb les mans és una manera molt efectiva de donar més força al nostre poder interior.

En realitat, no cal fer tot l’exercici d’imaginar-se l’habitació amb la claraboia, encara que és útil fer-ho. El més important és sentir que el poder universal entra dins teu, imaginar-te el que vols, i després gesticular amb les mans.

Si t’hi fixes, això és el que fan els “mags” de la majoria d’històries fantàstiques: moure les mans per fer màgia. No és casualitat, aquestes històries acostumen a tenir una essència molt profunda. Per això hi ha tantes persones que se senten atretes per elles.

Així que t’animo a provar-ho. Jo ho estic fent des de fa poc, i els resultats són molt interessants.

La màgia real és una mica diferent de la màgia dels contes, però existeix.

I tots som mags.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.