Què Fa que la Teva Vida Valgui la Pena?

creativitat i felicitatT’agrada experimentar situacions noves? Visitar països diferents, veure pel·lícules que et sorprenguin, conèixer gent interessant, etc. Suposo que sí; a tots ens agrada. A tots ens fa feliços viure experiències enriquidores. En canvi, quan la vida diària cau en la monotonia, i els dies es van repetint de forma semblant l’un darrere l’altre, ens avorrim enormement.

A tots ens agrada la diversitat, i a l’univers també. De fet, si hi ha planetes, estrelles i galàxies diferents, amb tota la vida que això comporta, és precisament perquè l’univers gaudeix de la varietat tant com nosaltres. La vida no es va originar per atzar, sinó per amor a la diversitat.

I com es genera la diversitat? Doncs a través de la creativitat.

La creativitat omple la vida de color

La creativitat, com a força generadora de diversitat, és el que et permet ser feliç. És el que fa que els dies siguin diferents els uns dels altres i que hi hagi experiències diferents per viure. Sense ella, no et quedaria més remei que fer sempre el mateix, i la vida no tindria cap interès.

Gràcies a la teva creativitat, tens la capacitat de fer que cada dia de la teva vida sigui completament nou. Pots reinventar-te tantes vegades com vulguis i canviar de rumb sempre que ho desitgis. És en la teva creativitat on es troba la clau de la teva llibertat, i de la teva felicitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.