Què Són els Àngels?

què són els àngels

Quan ens plantegem què són els àngels, normalment ens imaginem uns éssers superiors i perfectes. Visualitzem uns éssers amb ales, envoltats de llum, que desprenen un poder que sobrepassa qualsevol cosa que puguem imaginar.

En part, aquesta imatge és correcta: els àngels són així, i encara més. El que no és correcte és imaginar-nos-els com a éssers superiors.

Què són, doncs, els àngels exactament? Per entendre-ho millor, m’agradaria plantejar-te una pregunta: saps què passaria si un àngel baixés a la Terra?

Què Passaria si un Àngel Vingués a la Terra?

Si un àngel decidís venir a la Terra, el primer que passaria és que s’hauria de sotmetre a les regles que regeixen el funcionament d’aquest planeta. Déu va crear la Terra amb un propòsit, i ningú està per sobre d’això.

Aquestes regles farien que aquest àngel experimentés una sèrie de canvis molt profunds. Els més importants són dos: per un costat, oblidaria temporalment el seu passat, i per un altre, el seu cos físic es tornaria més dens, i hauria de satisfer una sèrie de necessitats bàsiques per mantenir-lo en bon estat.

Després d’aquests canvis, l’àngel se sentiria molt desconcertat. En haver-ho oblidat tot, es veuria de cop i volta en un lloc estrany sense saber per què. Tampoc recordaria que és un àngel, ni com utilitzar el seu poder, així que se sentiria molt desorietat. Tot això sense oblidar un conjunt de sensacions molt incómodes, que per a ell serien noves: gana, fred, dolor, etc.

Ara et faig una altra pregunta: et resulta familiar aquesta sensació? Estar perdut, no saber ben bé què hi fas a la Terra, no ser plenament conscient del teu poder, l’angoixa per mantenir la supervivència… et sona tot això?

Creus que hi ha alguna diferència entre com se sentiria l’àngel, i com et sents tu moltes vegades? No gaire, oi? No és casualitat.

Per Què T’explico Això?

Suposo que ja veus on vull anar a parar, però per si de cas, ho diré clarament: tu ets un àngel. Així que la propera vegada que pensis en un àngel, no te l’imaginis com un ésser superior. No ho és. No hi ha cap ésser superior a tu.

Si creus que no acabes d’encaixar amb la imatge típica d’un àngel, és perquè hi ha dos tipus d’àngels: els que són a la Terra i els que no. I en aparença, semblen una mica diferents.

Bàsicament, els que no són a la Terra estan més tranquils. En certa manera, es podria dir que són a casa descansant, mentre que tu ets aquí fent la feina dura. Per això ells fan més bona cara.

Pensa en la diferència que hi ha entre algú que està treballant durament i algú que està estirat al sofà. Aquesta és la diferència entre tu i un àngel del cel.

Així que, si vols saber què són els àngels, no cal que busquis gaire. Només has de mirar-te al mirall.

photo credit: AlicePopkorn via photopin cc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.