Què Són els Bloquejos Energètics i Com Sanar-los de Forma Completa i Profunda

què són els bloquejos energèticsAvui volia parlar de què són els bloquejos energètics i de com sanar-los de manera efectiva.

Aquest és un terme que fem servir molt actualment, oi? Per referir-nos a la causa dels nostres problemes sovint parlem de “bloquejos energètics”, i també hi ha moltes teràpies que tracten els “bloquejos energètics”.

Però què són els bloquejos energètics exactament?

A nivell intuïtiu tots ho sabem més o menys, però no és fàcil veure-ho del tot clar. Entenem que hi ha alguna cosa en el nostre sistema energètic que no està funcionant bé, però sense saber exactament el què.

Avui parlarem d’aquest tema en detall. És molt important entendre-ho bé per poder resoldre els nostres problemes d’arrel.

Què Són els Bloquejos Energètics

El primer pas per entendre què són els bloquejos energètics és entendre bé quina és la nostra essència profunda. Hem d’entendre com funcionem a nivell intern per poder comprendre com, quan i per què es produeixen els bloquejos.

D’entrada, això podria semblar molt complex, perquè el nostre sistema intern sembla molt complicat, però en realitat és molt simple: som amor pur.

La nostra essència és l’amor.

Encara que de vegades sembli el contrari, estem fets d’amor. Som éssers d’amor fent coses per amor. Així que quan hi ha un bloqueig energètic el que s’està bloquejant és l’amor. L’energia en realitat és amor.

En sentir aquesta afirmació, algú podria pensar: És impossible que siguem éssers d’amor pur. I les guerres? I la violència? Són aquests actes d’amor?

La resposta a aquesta pregunta és que els éssers humans sempre actuem amb amor, el que passa és que de vegades actuem amb molt amor, i de vegades amb poc amor. I això és el que marca la diferència entre les diferents coses que passen al nostre planeta.

Quan actuem amb poc amor, ens comportem de manera egoista. Pensem només en els nostres propis interessos sense tenir en compte els altres. Actuem per amor, però només per amor a nosaltres mateixos, i d’aquí neixen els conflictes.

En canvi, quan actuem amb molt amor, ens comportem de forma pacífica i harmoniosa. Pensem alhora en nosaltres mateixos i en tot el nostre entorn, i intentem fer sempre coses positives per a tothom.

En certa manera, podríem dir que som com un pou infinit d’amor que té una comporta al davant. A vegades obrim la comporta i l’amor surt en grans quantitats. Altres vegades la tanquem, i l’amor flueix molt dèbilment. Però tot el que surt del nostre interior sempre és amor.

L’essència de la nostra vida consisteix a decidir com i quan deixem que el nostre amor s’expressi. A cada instant de la nostra vida decidim si obrim la comporta de l’amor o la tanquem, i en funció d’això succeeixen unes coses o unes altres.

Som totalment lliures de prendre una decisió o l’altra, però la decisió que prenem té conseqüències. L’amor, per la seva pròpia naturalesa, sempre vol expressar-se. Sempre vol sortir i abraçar-ho tot. I si no deixem que ho faci, empenyerà per intentar sortir.

I això és un bloqueig energètic.

Com Es Produeixen els Bloquejos Energètics

El que anomenem “bloqueig energètic” és en realitat un obstacle que dificulta que el nostre amor pugui sortir.

La nostra essència és l’amor, així que si l’amor es queda estancat, tot comença a fallar.

La gran pregunta és: i què és el que impedeix que surti?

En certa manera, ja hem respost parcialment a aquesta pregunta a l’apartat anterior. Som nosaltres els que, lliurement, decidim si deixem que el nostre amor surti o no.

Però per acabar de respondre del tot falta una qüestió més: com decidim si expressem molt o poc amor? Com prenem aquesta decisió?

Doncs de la mateixa manera que prenem totes les decisions: amb els nostres pensaments.

Sempre que decidim una cosa, ho fem amb els nostres pensaments. Sempre que fem una cosa, abans hi pensem. Els pensaments són el timó amb el qual dirigim la nostra vida.

L’amor és el motor de la nostra vida. És la força que ens impulsa a viure i a crear nous projectes. L’amor és l’energia que mou cadascuna de les nostres passes.

Els pensaments, en canvi, són el volant amb el qual dirigim aquest motor. Amb els pensaments decidim com i quan expressem el nostre amor: decidim què fem en cada moment i de quina manera ho fem.

Així doncs, els pensaments són els responsables de bloquejar o deixar passar l’amor. Són la comporta que decideix si deixem sortir molt o poc amor.

Quan pensem d’una manera positiva i amorosa, el nostre amor flueix en grans quantitats. Quan tenim pensaments negatius, el nostre amor es bloqueja i no pot sortir. Sempre és així.

És molt important aclarir que no són els nostres actes els que determinen si el nostre amor pot sortir no. Sovint pensem que ser una persona amorosa significa fer actes aparentment amorosos, i no és així. Podem fer coses aparentment molt boniques, però si mentre les fem estem pensant de forma negativa, en realitat ho estarem fent sense amor.

Com diu Shakespeare, “paraules sense pensaments, mai arriben al cel.” Si a la nostra ment no hi ha pensaments positius i sincers, les nostres paraules i els nostres actes es queden buits. La clau perquè el nostre amor flueixi es troba als pensaments.

Tenint tot això en compte, ja podem definir de forma completa què són els bloquejos energètics.

Un bloqueig energètic és el nostre amor que vol sortir i no pot perquè hi ha un pensament negatiu que li obstaculitza el camí.

Com Alliberar els Bloquejos Energètics

Els bloquejos energètics són molt importants perquè són la causa última de tots els nostres problemes.

És igual si és una malaltia física, un problema emocional o una situació desagradable; l’essència d’un problema sempre és la mateixa: el nostre amor està empenyent perquè hi ha algun pensament que no el deixa sortir.

Així doncs, en última instància, resoldre els nostres problemes implica canviar els nostres pensaments. Hem de redirigir els nostres pensaments per fer-los més positius i amorosos. Aquest és el gran repte de la nostra vida.

Hi ha moltes maneres de fer-ho, però una de les més eficaces que conec és el tapping. Amb tapping podem sanar els nostres patrons mentals i les nostres creences, i transformar així la dinàmica dels nostres pensaments.

Aquest és un dels treballs més poderosos i importants que podem fer.

T’imagines ser capaç de pensar sempre amb amor?

Aquesta és l’única cosa que necessitem per tenir una vida plena.

I és a les nostres mans aconseguir-ho.

2 respostes a “Què Són els Bloquejos Energètics i Com Sanar-los de Forma Completa i Profunda”

Es un article preciós i dens alhora.
Volia puntualitzar que els pensaments amorosos, ja sigui dirigits cap a accions meves o persones del meu entorn, sempre ténen un origen, l’amor cap a la meva persona, l’acceptació de la meva persona -física, emocional, mental-,. I aquesta acceptació fa que hi pugui haver un sentiment d’amor cap a mi mateixa. Si jo no flueixo dins d’aquest pou d’amor, serà molt difícil que el pugui canalitzar cap a fora.
Escric això perquè ho he descobert fent tapping!!!
Gràcies Jan

Tens raó Rosa. L’amor cap a un mateix és clau perquè l’amor cap a tot pugui fluir.

El tapping és una capsa de sorpreses, sí! 🙂

Una abraçada!
Jan

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.