La Clau per Resoldre els Problemes Difícils de la Teva Vida

resoldre problemes

Aquest article és un missatge canalitzat, com alguns que he publicat en el passat. No tinc un nom per a l’entitat que ens envia el missatge, però sí que sé que ve de casa nostra. Està ple de llum i amor cap a nosaltres, i parla de com resoldre els problemes difícils de la nostra vida. Espero que t’agradi.

Salutacions, estimat. Feia temps que no ens trobàvem, i és sorprenent com ha canviat tot a la Terra. L’energia és molt diferent ara respecte a l’última vegada que ens vam veure. Sabem que la humanitat està evolucionant a gran velocitat, però tot i així és sorprenent veure els resultats.

Sabem també que a vosaltres no us sembla pas que el canvi sigui ràpid, sinó tot el contrari. Creieu que tot va molt lent. Tan lent, que de vegades sembla que res estigui canviant.

Però us animem a mirar-ho amb una mica de perspectiva. Durant milers d’anys, l’energia de la humanitat ha sigut pràcticament la mateixa. I ara, cada any és diferent.

No hi ha canvis significatius a nivell diari, això és cert, però sí a nivell anual. Si mires com era l’energia de la Terra ahir, no notaràs un gran canvi. Però si reflexiones en com era fa un any, fa dos, i fa deu, veuràs que no té res a veure.

I això no havia passat mai en tota la història de la humanitat. Abans, cada any era pràcticament igual que l’anterior. Ara, tot és diferent.

Sense anar més lluny, no fa ni un any que us vam visitar per última vegada, i l’energia que percebem aquí és molt diferent. I això fa que puguem comunicar-nos amb vosaltres de forma molt més clara i directa.

Saps una cosa? Aquestes comunicacions, que habitualment anomeneu “canalitzacions”, no depenen de nosaltres, sinó de vosaltres. Nosaltres sempre som aquí, llestos per parlar amb vosaltres si així ho desitgeu. Podeu cridar-nos sempre que vulgueu.

El que determina que es produeixi una trobada com aquesta, i la claredat del missatge que us arriba, és el vostre nivell de consciència i obertura. Com més oberts esteu, més clar podem parlar-vos. I ara mateix podem parlar més clar del que us hem parlat mai. I us sentim més a prop del que us hem sentit mai.

Pensa que la veu que sents ara és la mateixa veu que ha parlat a la humanitat tantes vegades a través del que anomeneu “sagrades escriptures”. A l’altre costat del vel, som tots un.

I pensa en la claredat i la proximitat d’aquells missatges antics, i en la claredat i la proximitat d’aquest missatge que sents ara. Hi ha una gran diferència, oi?

Doncs la veu és la mateixa, ara i llavors. Nosaltres som els mateixos.

Els que heu canviat sou vosaltres.

Com Resoldre els Problemes Difícils de la Teva Vida

Avui volem parlar-vos d’un tema molt pràctic: de com resoldre els problemes difícils que afronteu a la vostra vida diària.

És curiós, la majoria de vosaltres creieu que els àngels no entenem de coses pràctiques. Creieu que som una espècie d’éssers de llum que viuen en un món abstracte i sense forma. I que no tenim res semblant al que vosaltres anomeneu “vida diària”.

Però no és així en absolut. En realitat, la nostra vida no és gaire diferent de la vostra. L’única cosa realment diferent és que la nostra consciència no està limitada, i això ens fa percebre la realitat de forma molt més àmplia. Bàsicament, no percebem cap separació absoluta entre cap ésser viu, ni tampoc entre cap instant de l’espai-temps. I això fa que tot flueixi amb molta més harmonia.

Però a part d’això, la nostra vida és molt semblant a la vostra. També ens relacionem entre nosaltres i també tenim tasques quotidianes.

Així que som molt conscients dels temes quotidians que us preocupen i de com de difícil us resulta sovint haver-los d’afrontar. I avui volem donar-vos una petita eina perquè pugueu gestionar-los una mica millor.

En primer lloc, pensa en alguna cosa que et preocupi des de fa temps. Pot ser un tema de salut, un problema laboral, un problema emocional, etc. Qualsevol cosa que et preocupi des de fa un temps.

El més probable és que vulguis que desaparegui, oi? És perfectament lògic; quan alguna cosa no t’agrada, el més normal és que vulguis que canviï. Així que segurament hi ha una part de tu que secretament (o potser no tan secretament) està demanant a l’univers que ho faci desaparèixer. Si pot ser, avui mateix; i com a molt, demà.

En altres paraules: hi ha una part de tu que espera això que anomeneu  “miracle”. No vols esperar, i tampoc vols treballar gaire per resoldre-ho tu. Vols que desaparegui sol. I que ho faci ja mateix.

El que et diré ara segurament et semblarà una “mala notícia”, encara que en realitat no ho és: no passarà. Aquest tipus de miracle que esperes no succeirà. Demà t’aixecaràs i el problema seguirà aquí. I demà passat també. I, amb tota probabilitat, l’endemà també.

És molt important que no interpretis malament el que t’acabo de dir. No estic dient que no puguis resoldre el teu problema en un sol dia. És clar que pots. Tu pots fer el que vulguis. El teu poder no té cap límit.

Però que puguis fer una cosa no vol dir que la facis.

Quan et miro, jo veig la llum divina que hi ha en tu, i veig que pots fer el que vulguis en un obrir i tancar d’ulls. Però tu encara no veus la teva llum en tota la seva immensitat. En veus una part, però no tota, i per aquest motiu encara no saps com fer-la brillar al màxim. No d’avui per demà.

Necessites temps.

La Clau per Resoldre els Problemes de la Teva Vida

El temps és un element molt important de la vida a la Terra, i encara no heu après a controlar-lo del tot. I per això moltes vegades heu d’esperar. Moltes vegades simplement heu de deixar que el temps passi i esperar que arribi el moment adequat.

La vibració actual de la Terra és anual. Aquesta és una característica molt important per a vosaltres ara mateix. Vol dir que és relativament senzill que hi hagi canvis profunds d’un any per l’altre, però no d’un dia per l’altre.

Com et deia fa una estona, sabem que us sembla lent, però és el més ràpid que ha anat mai. Fa no gaire, els canvis es produïen de segle a segle.

Arribarà un moment que la vibració de la Terra serà tan alta que podreu canviar el que vulgueu d’un mes per a un altre, i després d’un dia per l’altre. I finalment, fins i tot dins d’un mateix dia. Però encara falta per això, així que ara mateix us toca tenir una mica de paciència.

Si ho preferiu, també podeu intentar canviar una cosa en un dia, o fins i tot en un segon. És perfectament possible. Però, per l’energia actual de la Terra, i pel vostre nivell de consciència, és molt difícil. Podeu aconseguir-ho, però és difícil. I moltes vegades, intentar anar ràpid acaba sent més lent.

Així que, sent pràctic, el millor que podeu fer és acceptar que necessiteu temps. Podeu fer el que vulgueu, però necessitareu temps.

Una manera de fer-ho és dir-te a tu mateix el següent:

La llum divina és dins meu, i cada vegada la veig brillar amb més força. Però encara no veig tot el seu poder, així que encara no puc aprofitar-lo del tot.

Ja arribarà, és només qüestió de temps.

De moment, tinc aquest problema que em preocupa, i no se n’anirà d’un dia per l’altre. Demà m’aixecaré i seguirà amb mi, i demà passat també. Si hagués connectat amb el Déu que hi ha en mi, podria canviar-lo ara mateix. Encara no ho he fet, així que trigaré una mica més.

Però trobaré la solució igualment. Em centraré en el meu present i, dia a dia, aniré caminant pas a pas fins a arribar a la meva meta.

I, d’aquí a cinc anys, seré a un lloc molt diferent del lloc on sóc ara.

Cinc anys. Això és el que necessiteu en general per resoldre els problemes “difícils”. En alguns casos pot ser una mica més i en altres una mica menys, però això és el que necessiteu de mitjana si us poseu a caminar de debò.

És una oportunitat que mai abans havíeu tingut. En cinc anys, podeu deixar enrere una gran quantitat de problemes. Fa no gaire, havíeu que deixar el planeta i encarnar una altra vegada per poder aconseguir-ho. Pensa en això abans de dir que cinc anys és molt de temps.

Així que t’animem a aprofitar-ho. Sent el teu poder. Sent-te poderós, perquè realment ho ets.

Accepta que necessites una mica de temps, i després posa’t a caminar.

Pots anar a on vulguis.

2 respostes a “La Clau per Resoldre els Problemes Difícils de la Teva Vida”

Hola Jan. Et voldria fer una consulta. M han recomanat el tapping per resoldre un problema de fobia. El meu problema es que la meva ment pensa gairebe de forma continua amb el cor o els organs del cos de manera que em provoco un sentiment d ansietar i angoixa. Quines frases hauria d utlitzar per fer tapping? Moltes gracies!

Hola Judit.

Doncs la clau del tapping és analitzar bé el que et passa i buscar frases que ho descriguin de la forma més exacta possible. Pel que em comentes, unes possibles frases per començar serien “penso molt amb els meus òrgans interns”, “m’angoixa pensar-hi tant”, “em preocupa que puguin fallar”, etc.

Però a més a més, segurament també serà necessari analitzar una mica el que et passa i buscar d’on et ve. No sé si ho has vist, però tinc un llibre gratuït que explica com fer un tractament de tapping. El pots descarregar aquí :http://www.jananguita.cat/llibre-gratis-tapping

Una abraçada!
Jan

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.